Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


sobota 8. září 2012

Recenze - paletka na obočí

PALETKA NA OBOČÍ OD CATRICE




Jsem jednou z těch nešťastnic, které se narodily jako blondýny s blond obočím a blond řasy, jinými slovy katastrofa. Na výrazné obočí si již léta potrpím, ale co mne to stojí práce! Víte...jsem toho názoru, že člověk bez obočí působí na pohled tak prapodivně, jako by na něm jednoznačně něco chybělo a přesně tak vypadám, když si nenabarvím či nedokreslím obočí :D

I když si obočí i řasy barvím, intenzita barvení nedosáhne takových výsledků a tak jako tak je třeba při líčení dodat obočí nějaký pořádný tvar. Vyzkoušela jsem pár tužek na obočí, pak jsem dlouho setrvala u tmavých očních stínů, které jsem na obočí aplikovala, ale je celkem jasné, že to nebylo ono. Dokud jsem nepřišla na tuto paletku. :)

Paletka na obočí od firmy Catrice stojí něco okolo 114,- Kč a seženete ji například v drogériích Rossmann, nebo je možné si ji objednat z internetu. Mám pocit, že je možné si "vybrat" jen z jediného možného odstínu, ale to mi nevadí, protože i tento jediný odstín je ke mě vhodný a sedí mi. Součástí paletky jsou dva sypké stíny, ale né tak sypké, aby prášily či co já vím. Je to taková velmi příjemná textura. Stíny jsou velmi dobře namleté a dobře slisované - paráda. Jeden odstín je světle hnědý a druhý tmavě hnědý. Je možné je nějakým způsobem na obočí zkombinovat, ale já na obočí používám jen ten tmavší, vzhledem k tomu, že jsem se přebarvila na černovlásku, jistě mi rozumíte. Ten světlý používám na oční okolí, takže i tak jsem pro něj našla upotřebení a naprosto mi tam vyhovuje! :D :) 



Balení je úhledné, malé, kompaktní, snadno jej začleníte mezi sortiment vaší kabelky. Jeho součástí je i malý výsuvný šuplíček, ve kterém najdete štětec k nanášení stínu - je plochý, šikmo sestřižený, štětiny jsou tvrdší a proto se dobře probojuje hustým porostem obočí, ale na každodenní užívání to nic nebude, spíše nouzovka :). Stejně tak i ta štětička na druhé straně (nevím, jak se tomu přesně říká, takže mi promiňte ten výraz) a pinzetka. Nicméně i tak se celé vybavení náramně hodí na cesty. :)

Výdrž i pigmentace stínů je fantastická, mně vydrží celičký den :) Pokud byste přeci jen měli nějaké obavy, použijte k fixaci gel na obočí :)

Paletku mám už pár měsíců, ale až jí doplácám, stoprocentně si pořídím další, protože se za ty peníze vyplatí :)


Anetthe xSCHIZOPHRENICx :))

2 komentáře:

  1. Já mám paletku od Essence a jsem s ní také spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mam tu od Essence, ale na ti od Ctrice si brousím zuby :D To balení mě přímo okouzlilo ♥ :)

    OdpovědětVymazat