Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


sobota 22. září 2012

Recenze - Ziaja

KRÉMY ZIAJA




Kosmetika, kterou jsem si již při prvním výrobku zamilovala - ZIAJA.



Jedná se o polskou kosmetiku - ale na to, že je z Polska se mi jeví jako velmi kvalitní. Kosmetickou fimu Ziaja založily manželé farmaceuti a snaží se vyrábět kosmetické přípravky s co nejmenším počtem konzervantů, barviv, parabenů,.. . A to vše za velmi příznivou cenu. Dá se říci, že je tato kosmetika velmi vhodná pro citlivou pleť a proto jsem se také rozhodla ji vyzkoušet. :)



Veškerou kosmetiku Ziaja, kterou vlastním, jsem objednávala na stránkách  http://www.zkosmetika.cz/


Začnu s očním krémem. 15 ml multivitamínového očního krému seženete za nějakých cca 50,- Kč. To je tedy něco že? :D Krému stačí na oční okolí opravdu troška, takže vydrží na celkem dlouhou dobu. Já už ho mám nějaké tři měsíce a pořád nejsem u konce. Jedná se o vyživující vitamínový oční krém, který poskytne pleti znatelnou hydrataci svrchní pokožky, vyhlazuje a redukuje jemné vrásky a zabraňuje jejich vzniku, zmenšuje otoky kolem očí. Není parfémovaný, ovšem jeho součástí jsou nějaké ty parabeny. Hlavními aktivními látkami v krému jsou vitamin E a provitamin B5. Vitamin E prý neutralizuje volné radikály, které jsou odpovědné za stárnutí kůže a oddaluje tak tvorbu vrásek.

No tak se na to podíváme... Co se týče hydratace, tak to jednoznačně sedí. Užívám jej ráno a večer a můžu rozhodně říct - sbohem suchá oční víčka! Co se týče redukce jemných vrásek - nutno upozornit na to, že v mých třiadvaceti letech moc vrásek ještě nevlastním, ale musím říct, že i to málo, co jsem v okolí očí měla se lehce vyzmizíkovalo, žádné enormní změny však nečekejte. No a dostáváme se ke zmenšování otoků...v tomto případě říkám ano, otoky možná drobátko zmírní, ale na ty moje pytle pod očima to moc nefunguje, obzvlášť, když vstávám třeba ve čtyři ráno...ale na to by mi asi nepomohl snad žádný výrobek. Ovšem pokud o nějakém zaručeném zázraku na pytle (ovšem skutečné pytle! :D) víte, dejte mi prosím do komentářů vědět :)  Co říci o tomto krému ve zkratce? Za padesát korun je to dle mého supr výrobek, který dokáže lehoučce vyžehlit drobné vrásečky, ale který především velmi dobře hydratuje oční okolí. 


Pleťový krém s okurkou


Tohohle drobečka už tak snadno na e-shopech neseženete. Nevím jak je to s kamenným obchodem Ziaji, tam možná bude k dostání (obchod se nachází v okolí Hl. nádraží v Praze). Celkových 50 ml krému vás vyjde na cca 60,- Kč?? Já ho kupovala za padesát. Krém opravdu nádherně voní po okurkách. Já jej používám v létě, protože celkem hezky osvěží vaši pleť. Je to velmi lehký hydratační krém, který má prý intenzivně zvlhčovat, ale nic takového si nemyslím. Pro mě na léto je hydratace dostačující, ale na zimu bych jej určitě použít nemohla. Má stabilizovat působení mazových žláz a rozjasnit pleť, co se týče mazu, tak to vám nepovím, nemám mastnou pleť, ale pleť vám nijak nerozjasní, za takovou cenu se ani nic takového čekat nedá.


Co k němu říci na závěr? Doporučuji spíše opravdu pro mastnou či smíšenou pleť pro kterou je určen. A spíše pro mladé dívky by mohl tento krémik být trefou do černého :)

Pleťový krém s bambuckým máslem - denní


Má láska :D Totiž tenhle krém ( 50 ml za cca 60,- Kč) nádherně voní! Jako kakao a také krásně hydratuje, což moje suchá pleť dovede řádně ocenit :) Už když jej roztíráte po obličeji, tak se tak zvláštně rozpustí ve vodu. Jsem zastáncem toho, že hydratace je u tohoto krému zkrátka zjevná. Neobsahuje žádné parabeny. Velmi dobře se roztírá a dobře se do pleti vsákne, ale i tak mám bohužel pocit, že prostě lepí a určitě zanechává na pokožce mastný film. Nicméně mně to nevadí, protože já jej používám občas spíše na noc a jinak jej používám na den, když jsem celý den doma a nemám potřebu se tedy líčit. :) Do tohohle krému bych se určitě nebála investovat znovu, protože na svou směšnou cenu hydratuje opravdu velmi dobře, tedy doporučuji ke koupi. :)


10 komentářů:

  1. Ahoj :) Tento týden jsem zjistila, že u nás v drogérce přibyl nový regál, a to právě s krémy od Ziaji. Plánuji si koupit dvoufázový odličovač očního make-upu, jsem na něj zvědavá. A také jsem přemýšlela nad tím kakaovým krémem, já tyhle krémy miluju, měla jsem tělový, potrebovala jsem něco pořádného kvůli ekzemům, a doopravdy mi pomohl. Nejenže nádherně voní, ale take vydrží dlouho hydratovaná. Tenhle pleťový krém bude super na zimu, to trpim suchými tvářemi a nosu z rymi. Děkujíííí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu s těmito výrobky? Vy se tedy mátee :( Já jsem viděla, že akorát v Plzni V Rossmannu přibyla kosmetika Olay, toť vše. Ty jejich odličovače mne také lákají, ale ještě více kosmetika s kozím mlékem. :) A já krémy jako například s tím bambuckým máslem taky zbožňuji. Navíc se mi líbí, že i když je parfémovaný, tak neštípe ani nedráždí pokožku :)

      Vymazat
  2. A já dodávám, že tato kosmetika se dá koupit v Rossmanovi =).
    Mám ten okurkový krém a jsem spokojená, ale mám takový pocit, že nemá žádný UV filtr? Což mi docela vadí, ale na druhou stranu, co bych za takovou cenu chtěla =). A chtěla jsem se zeptat, jestli při výběru pleťových krémů koukáš, jestli obsahují UV filtr?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se Ziaja již sehnat takhle nedá :( Tak asi jak kde. A při výběru pleťových krémů na uv filtr nekoukám. Já se neopaluji ani nic podobného a když už vylezu ven, tak jsem vždy nalíčená. Hodně jsem pak používala například makeup Dermacol Makeup Cover, který sám obsahuje UV filtr :)

      Vymazat
  3. ahoj Anetka, robim si zalusk na telove mlieko co je tam taka koza nakreslena:o) tak snad budem spokojna,neplanujes ho vyskusat? ocny krem som u nas nikde nevidela, urcite sa po nom poobzeram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Kristy :), také bych ráda okusila tu kosmetiku s kozím mlékem. Jak pleťový krém, tak i třeba oční krém. Viděla jsem na youtube recenzi například na krém na ruce. Prý ta kosmetika z téhle "kozí" řady nádherně voní a ten krém ruce velmi dobře hydratoval. To mne navnadilo ještě o něco více :D Určitě až seženu práci, tak bych tuto kosmetiku chtěla vyzkoušet :)

      Vymazat
  4. ahoj Anetka, robim si zalusk na telove mlieko co je tam taka koza nakreslena:o) tak snad budem spokojna,neplanujes ho vyskusat? ocny krem som u nas nikde nevidela, urcite sa po nom poobzeram

    OdpovědětVymazat
  5. Od ziaji ti můžu doporučit na suchou a velmi suchou pokožku olivový krém na obličej a na tělo olivové tělové máslo :)

    OdpovědětVymazat
  6. ty ceny jsou fakt senzační...a kvalita taky dobrá :)...mám to štěstí, že to mám absolutní kousek do Polska, takže mě některé výrobky téhle značky občas přijdou na skoro až směšné ceny :D ty půllitrové sprcháče mě stojí dycky nějak tak přes 30 kč (ale už jsem koupila i levněji) a třeba odličovač očí jsem koupila v přepočtu asi za 24 kč, takže luxus... :) co si víc přát :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ja mám mastnú pleť a používam ten zelený krém-uhorkový.... je super, naozaj je na mastnú pleť, ale mám aj ten kakaové maslo čo je na suchú pleť a raz za čas si ho dám a nijak mi to nerobí zle a pleť nemám mastnú,doporučujem aj ten... Júlia

    OdpovědětVymazat