Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


neděle 9. září 2012

Recenze - Elysée

Barevné tužidlo Elysée


Již v několika mých videích jsem vám ukazovala toto barevné tužidlo na vlasy. Nejvíc "V AKCI" jste jej mohli vidět v mém videu -  "Fototutorial" - barvení a mytí clip-in vlasů


Toto tužidlo je možné sehnat na internetu, ale je třeba počítat opět se zaplacením poštovného a balného. Já jsem na něj narazila u vietnamců tady na Mělníku (dlouho si tam také dělám zálusk na růžové tužidlo, ale zatím se stále žádné neobjevilo :/). Stálo něco okolo 70ti korun. Proto i Vám doporučuji oběhnout pár vietnamských tržnic, pokud o něj opravdu stojíte. Toto barevné tužidlo se alespoň mně nejeví jako jiná tužidla, která se po jednom umytí vlasů absolutně vytratí a není po nich ani památky. Tužidlo má vydržet asi 4 - 6 umytí - na těch mých vydrží tak dvě, ale já užívám velké množství stylingových přípravků, takže proto :D



Často mi někdo psal, že je tužidlo velmi nezdravé..bla bla bla. Ano je to možné, proč ne, klidně vám to budu věřit, ale je mi to celkem fuk :) Totiž toto tužidlo já sama užívám na své pravé vlasy jen hodně naředěné kondicionérem za účelem neutralizace zažloutnutí blond vlasů - k tomuto účelu funguje na jedničku!! Vřele doporučuji! Kam se na něj hrabou speciální šampóny pro blond vlasy. Blond je po něm krásně do bíla - stříbrna, no krása :) 

Jinak toto tužidlo používám na mé clip-in vlasy. Pár pramenů z blond sady přebarvuji tímto tužidlem v ruzných odstínech - kdy v různých poměrech ředím tužidlo kondicionérem. Vlasy po něm zničené rozhodně nejsou a co je na tom nejlepší?? Že tím, že clip-in vlasy myji jednou za dva měsíce, stačí je i tímto tužidlem barvit jednou za dva měsíce, protože se nemá čím z vlasů smýt - jinými slovy jsem zaplatila nějakých 70,- Kč a na barvení clip-in vlasů mi vydrží doslova léta, protože ho stačí opravdu troška :D Jen je pravda, že podle toho jak své clip-in vlasy často češete, žehlíte, natáčíte, postupem času se intenzita barvy z vlasů drobet vytrácí - to samé platí i pro přírodní vlasy :)

Je naprosto fascinující, jak má toto tužidlo - konkrétně mé fialové, o ostatních toto přesně tvrdit nemohu - výraznou pigmentaci. Když si s ním blond vlasy obarvíte bez ředění - budete mít hlavu tmavě fialovou! :D

Rozhodě tužidlo na vlasy užijte až poté, co si omyjete hlavu a budete mít vlasy čisté a klidně i vlhké. :)

Předem upozorňuji na to, že netuším jak moc dobře toto tužidlo funguje na tmavé či dokonce černé vlasy - to už si musíte ozkoušet sami a myslím, že investovat do toho cca 70,- Kč není tak hrozné :)


Tak a pokud Vám například rodiče nepovolí, obarvit si bláznivou barvičkou vlastní vlasy, nebo pokud chcete oživit svůj účes takovými barvami jen příležitostně, doporučuji zakoupit si clip - in vlasy. :)

CLIP IN VLASY MŮŽETE SEHNAT NAPŘÍKLAD ZDE: http://tvojevlasy.cz


Anetthe xSCHIZOPHRENICx :))


15 komentářů:

  1. Měla jsem stejné červené a hnědé tužidlo. Sehnala jsem ho v jedné zapadlejší drogérce. Viděla jsem tam i to růžové. Hnědé fungovalo normálně a najednou si vzpomnělo a obarvilo mi vlasy místo na hnědo na zeleno. Nevím proč, prošlé nebylo, dlouho otevřené také ne. Prostě najednou jsem měla vlasy zelený. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já sem si ho koupila taky v takové malé soukromé drogérce, měli všechny barvy za 75kč, Mám tmavě hnědé vlasy a ta barva (modrá) chytla fakt dobře, byla to vážně modrá narozdíl od jiných...akorát asi týden sem musela spát s šátkem na hlavě protože to tužidlo strašně barvilo všechny polštáře modré i trička když jsem měla rozpuštěné vlasy...já si barvím jenom ty spodní vlasy nějakou střeštěnou barvou nevím jak by to vypadalo kdybych si stím obarvila celou hlavu...:DD

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám clip-iny obarvené tímhle tím a ty barvy jsou fakt luxusní..teď jsem byla na dovolené a zapomněla jsem si ty prameny vytáhnout a šla do bazénu..no vypadalo to děsně :-D myslela jsem,že jsem je nadobro zničila..přítel se mi jenom smál,že mu připadám jak blázen,protože ty clipy češu a žehlím :-D..no ani nevím,proč to tady píšu xD

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla hlavu fialovou . Musíte tu barvu po působení umýt tak jak to děláte při mytí normálně. A musíte vymýt vlasy tak ,aby netekla fialová voda. Potom ty vlasy barvit nebudou ... :) Chytlo mi to krásně a měla jsem to dlouho . Ale POZOR !!! nesmí vám tato krása zmoknout .... :D to nedopadá dobře

    OdpovědětVymazat
  5. Já tužidlo od Elisée používám skoro 2 roky a jsem s ním maximálně spokojená :) Nejvíc kupuju červené odstíny, klasické drogérkové barvy mi naprosto nevyhovovaly.. po jednom umytí barva ztratila lesk a takový ten šmrnc. Když se nabarvím tužidlem, vydrží mi krásné zářivé tak 3 umytí, potom hned přebarvuji. Mám zkušenost i s modrým a fialovým od stejné značky. Fialové má nádherný odstín a velmi pěkně chytil i na světle hnědých vlasech, stejně tak červený. Modrá nebyla nic moc, i na odbarvených vlasech vypadala zkrátka divně a po prvním umytí byla hned pryč. Nikdy jsem se nesetkala s tím, že po zmoknutí bych měla zabarvené oblečení nebo cokoliv jiného. Dá se perfektně smýt z kůže jen mýdlem a teplou vodou a vcelku snadno i vyprat ze zabarveného oblečení. Při prvním barvení doporučuji přebarvit dvakrát, vždycky na čisté a hlavně suché vlasy. Za tu cenu ;) no nekupte to:)
    *Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak jsem ještě zapomněla, že se dají sehnat v drogeriích Teta, Jasmín apod. :)
      *N.

      Vymazat
  6. Já jsem taky zkoušela barvit příčesky, že nešly obarvit syntetické, to ještě pochopím, ale že nešly barvit REMY příčesky? Kde kupujete příčesky, které takto barvit lze?

    OdpovědětVymazat
  7. Myslíte,že vadí když si to tužidlo dám na vlasy a pak neumyju?? Nevypadajími?

    OdpovědětVymazat
  8. pro Anonymní:Vlasy ti nevypadaj,ale jestli budeš furt aplikovat tužidlo a nebudeš to vymívat tak se ti vlasy budou lamat!

    OdpovědětVymazat
  9. pro Anonymní:Vlasy ti nevypadaj,ale jestli budeš furt aplikovat tužidlo a nebudeš to vymívat tak se ti vlasy budou lamat!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj:) chtěla bych si vlasy obarvit tímto tuzidlem, ale nechci je mít v syté barvě, ale v takové světlé (vybledle). Jde to tím ředěním kondicionérem nebo nijak jinak? :)

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj, jak přesně to děláte s tím tužidlem + kondicionérem k docílení pastelové barvy? naředíte, napatláte a pak smyjete? a jak dlouho necháváte působit?

    OdpovědětVymazat
  12. Pokusím se sehnat, když je na to taková chvála.A když jsem si přečetla jeden s těch horních komentů, tak snad to na těch tmavách vlasech půjde fakt vidět.
    Koupila jsem si bar. tužidlo značky Soirée a upozorňuji.....NEKUPUJTE SI BAR. TUŽIDLO ZNAČKY SOIRÉE!!!!!VŮBEC NECHYTÁ!!!!Soirée se prodává v drogériích teta a fakt si to nekupujte....tady jsou na to i dóst špatný recenze → http://nikifreiheit.blog.cz/1402/recenze-soiree-tuzidla#komentar111986019

    OdpovědětVymazat
  13. taky sem sehnala u vietnamců ...a můžu jenom doporučit
    barva chytá krásně a cenově je taky dostupné .....dost mi vysušuje vlasy ale barvička fakt parádní !! :)*
    když sem si barvila vlasy barvou manic panic tak to vyšlo hrozně draho

    OdpovědětVymazat