Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


sobota 29. září 2012

Novinka - SENZA BOX

SENZA BOX


Další Beuty Box u nás v ČR




Mám tu pro Vás novou a celkem důležitou informaci. :) Mnohé z Vás to určitě potěší.
Jak již víme, na český trh se nedávno dostal LadyBox - obdoba zahraničních beauty boxů. Cítím se být ale povinna vás informovat o tom, že LB není jediným boxíkem, který si v ČR můžete objednat, protože jsem nedávno narazila na další beauty krabičku plnou vzorků a plných verzí kosmetických produktů - SENZABOX.



Zářijovou krabičku si již objednat nemůžete, ale můžete se na jejich webovkách zaregistrovat a objednat si krabičku na říjen :) Není i to jejich balení rozkošné? Krabička je čistě bílá, převázaná mašlí s peříčkem. Když balení otevřete více se podobá zahraničním beauty boxům. Balící papír zalepený samolepkou a uvnitř ty papírové "piliny" :D

Mně se tahle krabička jeví jako opravdu silný protivník LB a proč? Protože nabídka výrobků, které jste mohli v 1. zářijovém SB najít se mi zdá celkem přitažlivější (uvidíme samozřejmě, jak to s tímto boxíkem bude vypadat následující měsíce). A co že bylo tedy možné v 1. SB najít??

Yves Rocher - Brush-on illuminator



- Velmi zajímavý makeup ve štětci - plná verze...jen co jsem koukala na ty odstíny, tak nebyly určeny opět pro bledulky. No...to ale BB krém od Garnier v zářijovém LB také ne. :D

Yves Rocher - Hydra Vegetal - pleťová voda



- Vzorek 50 ml hydratační pleťové vody, která vyčistí vaši pleť a rovněž ji i rozjasní. 

Yves Rocher - Hydra Vegetal -gel



- Vzorek 15 ml hydratačního gelu na den a noc, vhodné pro normální a smíšenou pleť.

Dermalogica - Multi Active Toner



- Vzorek 30 ml hydratačního toneru ve spreji pro všechny typy pleti.

Hand Therapy  Crabtree&Evelyn - krém na ruce



- Vzorek 25 ml luxusního krému na ruce s bambuckým máslem různých vůní.

Crabtree&Evelyn - Nantucked Briar Body Lotion



- Vzorek hydratačního mléka s proteiny. Ten jste mohli v některých krabičkách získat namísto krému na ruce.

Dermacol - Perlové sypké oční stíny



- Plné balení sypkých očních stínů obohacených duhovou perlovou texturou v různých odstínech

Fleur de Santé - Sprchový gel



- Plné balení sprchového gelu s obsahem olivového oleje a dalších vyživujících látek vhodného pro suchou pleť.


Senza Box si můžete zakoupit za 289,- Kč (jak je to s poštovným ještě nevím), ale je tedy asi o dvacet korun dražší než LB. To není tak hrozné. I v SenzaBoxu pracují na dotaznících, na jejichž základě by vám poté posílali vzorky kosmetiky určené přesně pro vaši pleť. 

Webovky:  http://www.senzabox.cz/

Fan Page: https://www.facebook.com/SenzaBox?ref=ts&fref=ts

Takže co vy na to?? Já jsem teď pěkně nesvá, protože nevím, kterou krabičku krásy si na říjen objednat. :D Zatím spíše vyhrává ale SenzaBox. Alespoň pro vás vyzkouším zase něco jiného :)

Anetthe xSCHIZOPHRENICx :))







11 komentářů:

  1. Wow, tak ještě na nás naložili SenzaBox! Září jsem nestihla zamluvit včas,ale na říjen mi byl slíben LadyBox zdarma, tak se už teď těším, měl by dorazit v brzké době :) Chystám se tedy na svou prvné video-recenzi. Pokud objednáš SB, můžeme "porovnat". Ať už se rozhodneš jakkoliv, chybu udělat nemůžeš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právěže chybu udělat můžu a velikou :D Můžu si vybrat box ve kterém bude zrovna kosmetika pro mě k ničemu. :D Jako třeba teď na září, bych určitě byla více spokojená se SenzaBoxem, protože v LB mi toho dost nesedlo a musím to předat dál. Nakonec z něj používám jen dva výrobky. :)

      Vymazat
    2. Tak pokud se stane, že budeme mít odlišné boxy, můžem konkrétní výrobky probrat a případně vyměnit. Samozřejmě, že pokud výrobek nebude vyhovující, mohu ho poskytnout někomu jinému a mohlo by se stát, že by vyhovoval tobě a naopak :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. SenzaBox se mi tedy líbí mnohem víc než LadyBox. Mám ráda značku Yves Rocher:))

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám LadyBox a přijde mi trochu propracovanější a jsem s ním hrozně spokojená, ale vám holky závidím ten krém na ruce, četla jsem, že je skvělej a hlavně to retro balení, paráda.
    http://mybeautypineapple.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Dělám tak dneska svojí obvyklou tour po blozích když v tom narazím u Plum Foolery na tohle, pokračuju dál a najednou je to i u Tebe :) Já bych teda teď momentálně byla pro Senza Box,ale bůhví s čím přijde Lady na říjen a to by pak pekelně mrzelo :/

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhoduji se mezi říjnovým Senza a Listopadovým Lady Boxem. Nevím, jaký mám zvolit. Asi ještě počkám a objednám si až nějaký další, třeba k vánocům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se také rozhoduji který si příště objednám, nevím si rady. http://zeldamartina.blogspot.cz/

      Vymazat
    2. Noo, já už jsem se dozvěděla, že teda v SenzaBoxu bude výrobek od L'Occitane zřejmě z levandulové řady, pak taky od Weledy - to vypadá například na regenerační tělové mléko s granátovým jablkem, a pak taky něco od kosmetiky Lavera - zřejmě řada s květy růže. No v LadyBoxu zase podle všeho má být více dekorativky konečně, což by bylo nakonec lepší :D a možná tam bude ta Dermalogika a nebo NIP+FAB, nebo možná dokonce obojí. Taky tam slibovali spolupráci s Inglotem, tak že by dekorativka na listopad už byla od nich? Nevím..stále váhám :D

      Vymazat