Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


pondělí 10. září 2012

GIVEAWAY - Vyhlášení

VYHLÁŠENÍ 1. GIVEAWAY


Tak a je to tu! :D Vítěz byl vylosován již včera večer, ale vzhledem k mému stavu, jsem si raději vzala léky na teplotu, něco na kašel a usnula jako zabitá, takže mi to promiňte :).


Předně musím poděkovat všem, kteří se GiveAway zúčastnili, mám z toho ohromnou radost! :) Výběr nejzdařilejších pokusů pro mne nebyl nijak snadný. Musím pochválit vás všechny zúčastněné, že jste se s makeupem padesátých let tak pěkně poprali. Oční linky, které jsou významným charakteristickým prvkem pin up makeupu, jste zvládli výborně :). Celkově si troufám říct, že by vám všem pin up makeup velmi slušel! :D :) Nicméně vítěz může být jen jeden :)

 Z pěti nejlepších má sestra losovala vítězku a jí se stává slečna
Julie Heroldová
z Kladna

Nicméně mi v e-mailu neuvedla ani adresu, ani její přesné jméno. Slečně jsem tedy napsala e-mail, snad se ozve, pokud ne, vylosuje sestra jinou výherkyni ze zbylých top 5. :)

A zde je výtězné foto:






A zde si můžete prohlédnout zbylé dívky, které jsem vybrala do první pětice:


Všem zúčastněným ještě jednou děkuji :)) Všechny makeupy musím rovněž ještě jednou pochválit :)

No a pokud jste nevyhráli, jakože vás bohužel byla spousta, když vítěz mohl být jen jeden, tak nezoufejte. Toto jistě není má poslední GiveAway, v plánu mám ještě další, snad již velmi brzy! :)

Vítězce samozřejmě GRATULUJI! :)


Anetthe xSCHIZOPHRENICx


2 komentáře: