Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


úterý 19. června 2012

Třikrát hurá, blog je vytvořen :D :)

Krásný den Všem :)

 

Konečně jsem se dokopala k založení blogu, ale abych pravdu řekla, stálo mě to nervy :D Jsem v tom samozřejmě úplný nováček, ale doufám, že se to časem poddá a já budu brzy vědět jak na to. Zas tak snadno se nevzdám :D Každopádně kdyby měl někdo pro mne nějakou radu, sem s ní! :) Vím, že jsem říkala již před nějakou dobou, že si blog pořídím, ale to horko...to horko mi to nedovolilo. Mám podkrovní pokoj a teplota tu přes den dosahuje až přímo k vražedným číslům, a tak jsem se raději válela na zahradě, nebo se cachtala v bazénu, snad mi prominete :) Tak toť vše na úvod. Kdo musíte být v práci či ve škole, tak ať vám to co nejrychleji příjemně uteče :) a já si jdu umýt obličej a udělám si nehty. :D (Máme dva psi, kteří se dnes porafali a když jsem je chtěla od sebe odehnat, jeden nehet mi vyloženě odletěl... no co, stejně už mi odrůstaly..). 



PS: Na Mělníku v drogérii Rossmann jsem ještě dnes jako nějakým zázrakem stihla akci na výrobky Dove, která měla skončit již v neděli 17. 6.. Při koupi dvou libovolných výrobků Dove jsem zdarma získala krém na ruce Intensive Noursihment o 75ti ml (nádherné voní a ruce mám po něm heboučké). Aby toho nebylo málo, tak veškeré jejich sprchové gely byly zlevněné na 49,-. Ooo vy víte jak já jejich sprcháče miluji, protože neuvěřitelně hydratují a pokožku mám po nich již na první pohled výrazně kvalitnější, takže vyzkouším jejich sprchový gel "Toning", který má zvyšovat elasticitu pokožky a posílit ji. Zkuste klidně také ještě nějaký Rossmann, třeba tam podobnou akci ještě jako já stihnete :)
Tak a teď už opravdu hezké odpoledne :))


Anetthe xSCHIZOPHRENICx

9 komentářů:

  1. Jsem moc ráda, že už máš blog :)
    Koukám na všechny tvoje videa a moc mě baví :)
    Ale musím říct, že ti moc závidím vlasy! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) A co se týče vlasů, závidět moc nemusíš, je s tím strašné práce :D :)

      Vymazat
  2. anetka, chcem ti napisat len tolko, ze ta povazujem za velmi originalneho a hlavne skromneho cloviecika so spravnymi nazormi, mas uzasny cit pre modu, vizaz a farby, je vidno, ze ta to bavi, strasne rada pozeram tvoje videa, lebo ta charizma, ktoru vlastnis, je citit aj z monitora, hoci ta clovek nepozna:o) zelam ti vela uspechov nielen na tomto blogu, ale aj v osobnom zivote, aby sa ti darilo a aby si bola stastna, blogeriek je strasne vela, ale poviem ti, ani jedna nema to co mas ty, chran si to ako oko v hlave, prave preto aka si ta mame vsetci tvoji sledovatelia tak radi:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristy moc ti děkuji za tento tvůj vzkaz a za to přání :) Svou osobnost a charisma si chránit určitě budu, protože to ke mě neodmyslitelně patří a bez toho už bych to nebyla já :) Moc mne těší, že mě máte právě kvůli tomu rádi! :)

      Vymazat
  3. Hezký blog, budu nakukovat a přeju hodně sledovatelů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A moc si cením toho, že budeš na můj blog nakukovat :)

      Vymazat
  4. Ahoj, je moc fajn že sis založila blog! Tvoje videa na youtube jsou super a máš krásné vlasy, celá jsi fakt pěkná slečna! :) Určitě budu na tvůj blog ráda chodit :) Tak ať ti to tady jde :)

    www.emslifeee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem opravdu šťastná že sis blog vytvořila :)
    Ráda se totiž dívám na tvoje videa na YT (mockrát už mi tvoje rady pomohly)
    Dokonce jsem si tenhle blog dala do záložky :D
    Já mám taky blog a vím, že je to hodně pracné
    Tak ti přeju silné nervy ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Som veľmi rada že si si vytvorila blog, veľmi rada si pozerám tvoje videa, a teraz keď máš blog tak ťa budem odoberať :) PS: aj ja mám blog.. :) http://dommie-world.blogspot.sk/ a budem rada ak budeš odoberať aj ty mňa :) ďakujem

    OdpovědětVymazat