Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


středa 20. června 2012

Gelovky

Dobrý večer všem :)

na youtube se objevilo pár dotazů týkajících se mých nehtů a prosby abych natočila nějaké video. Protože jsem ale v modeláži gelových nehtů naprostý začátečník a amatér, prozatím asi video o nehtech nenatočím. Můžete se ale podívat na ukázku mých gelových nehtů, které si modeluji na šablonku sama. Tipy mi totiž nevyhovují, neholduji moc těm sekundovým lepidlům, navíc mi přijde, že nehty modelované na šablonku drží pevněji. Z toho důvodu však ale mé nehty zprvu vypadaly velmi neforemně. Každý se učíme že? :)

Sadu na nehty jsme s mamkou objednaly přes internet, bylo tam vše potřebné pro začátečníky. Postupně jsme si pak dokoupily jen nějaké barevné gely, různá zdobení, pilníky, a pod.

Dost barev si míchám sama (jako například tu meruňkovou, světle fialovou,..).

A ještě bych chtěla říct, že pokud má doma někdo takovou obdobnou sadu a je rovněž začátečník a odlupují se mu nehty od kutikuly dál, vyřešila jsem to tím, že jsem si objednala UltraBond a k tomu budu přiobjednávat Base gel. Často totiž tyto sady na gelové nehty obsahují třífázové gely (průhledný, pink, french white), ale s těmito gely moc spokojená nejsem (možná je to výrobcem, kdo ví). Je sice hezké, že tyto třífázové gely můžete, jak již název napovídá, použít na všechny fáze, což znamená, že plní funkce base gelu, builder gelu a i například finish gelu, ale příjde mi, že to zvládají spíše "polovičatě" :D Například ten gel co nám přišel v sadě se absolutně na modeláž moc použít nedá, protože se neuvěřitelně roztéká...no dost kecání a tady se můžete podívat na fotky :)

Nehty jsou v přesném pořadí. Tedy mé 2. (první jsem ani nefotila, to byla klasická francouzská :D) 3., 4., 5., 6..


Inspiraci hledám na internetu. Často si prohlížím obrázky na google.com, nebo koukám na tutorialy na youtube :)


8 komentářů:

  1. si sikulka, ja som gelove nemala nikdy, neviem ci by som si zvykla pri mojej zalube umyvania riadov:o)) vyzeraju vsak velmi pekne a na zenach sa mi pacia, na sebe mam radsej kratsie

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) Pokud bys potřebovala někdy poradit, tak ráda pomůžu :) Ano, gely se musí nanášet dál od kutikuly, jinak se vytvoří tzv. odchlip. Já používám ultra-bonder, potom camuflage gel ( v tenké vrstvě ), uv gel clear nebo pink a nakonec top finish. Base nepoužívám protože mi nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosim tě, v čem ti nevyhovuje base? :D naty

      Vymazat
  3. Krásné nehty. Taky mám doma sadu a zrovna to jsou ty gely které jsou moc nekuté takže to hodně stéká ke kůžičce. Taky jsem začátečník a vždycky když si nějaké udělám tak se mi pak hned přestanou líbit tak je zas předělávám :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty nehty jsou super :-) taky mam gelové ,ale ze studia.Sama bych to udělat nedokázala:D

    www.sharkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, tohle si děláš sama, jo?Ty seš vážně šikovná, nejkrásnější jsou ty růžičky.Máš můj obdiv.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj na to že jsi začátečník tak máš nehty pěkné. Také mám doma sadu a jsem začátečník. Jen jsem se chtěla zeptat jaké gely používáš , kde a za jakou cenu je kupuješ ? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné nehty, jsi opravdu šikovná, že ti to jde tak hezky hned od začátku :-) . Já se také snažím o modeláž nehtů , ale tak pěkně, jako tobě, mi to teda zatím nejde :-D . Nevzdávám se a snažím se dál a snad to časem také vypiluju :-) . Když už jsem za sadu dala tolik peněz, tak nechci, aby mi jen tak ležela ve skříni :-) .

    OdpovědětVymazat