Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


pátek 22. června 2012

Čtvrteční nákupy



Včera jsem byla na předváděčce jednoho ozdravujícího přístroje (podle mého fungoval evidentně na principu placeba, ale co už :D), no a pak jsem se nezapomněla stavit v drogérii (konkrétně DM), protože jsem potřebovala řasenku. Nakonec jsem ulovila nějakou novinku od Miss Sporty - Studio Lash 3D Volumythic Mascara a stála mě pouhých 69,- Kč.
Vzala jsem ji nejen proto, že mne zaujala její cena, že je to "novinka" a že má pro mne celkem zajímavý kartáček, ale také proto, že mám velmi dobré zkušenosti se řasenkami Miss Sporty, konkrétně jen s řadou Studio Lash (patří tam ještě jedna růžová a jedna zelená řasenka), všechny tři mají silikonové kartáčky a mně to vyhovuje :) Až pořádně vyzkouším, napíšu recenzi.

Dál jsem ve slevách ulovila zřejmě multifunkční líčidlo, či tvářenku od Alverde v odstínu 603 Sweet Rose.
Stála mně jen 25,-, takže proč ne i když si nejsem jistá, jestli ji opravdu zužitkuji :D. Co mi na ní vadí je její pro mě až příliš mastná, spíše vosková konzistence. Je to velmi nepraktické a hůře se tak nanáší. Barva je to ale krásná, co říkáte? :)

No a poslední věcí, kterou jsem koupila je Balea Spray Aqua - osvěžení pro obličej a tělo s mořskými minerály. Né že bych tenhle sprej nutně potřebovala, ale bylo neuvěřitelné horko a dusno, tak jsem si řekla proč ne. Balea Spray Aqua stojí tuším jen 39,- Kč (75 ml) a bylo již poslední (čekalo akorát na mě :D)

Prý je to "Speciální očištěná voda s mořskými minerály, osvěžuje Vaši pleť a pečuje o ni. Osvěžující hydratace pro tělo a obličej. Ideální na léto, na cesty, do práce, při sportu či na volný čas. Dermatologicky testováno a bez parfemace". Bez parfemace tento Aqua Spray nejspíše bude, tedy ve skutečnosti vždy něco cítím, ale nejsem si jistá, zdali to není náhodou spíše můj sprchový gel od Dove :D, i kdyby tam parfemace byla (jakože se alespíše přikláním k tomu, že není), voněla by jen velmi jemně. Ohledně složení, jedná se spíše o přírodní výrobek (uvedena je voda, mořská sůl, glycerin a nějaké pohánějící plyny, nic hrozného). Co se týče osvěžení, tento úkol plní báječně. Jak říkám, ve čtvrtek bylo na Mělníku nesnesitelné horko a tahle věcička mne příjemně ochladila, mohla bych jí na sebe plácat celý den :D Stříkala jsem jí na ruce, na dekolt, za krk, kdybych neměla legíny, nastříkám si jí i na nohy. :D To by bylo co se týče osvěžení těla, ale co ten obličej? Osvěží jej, to ano, ale nejsem si jistá, jestli neponičí makeup, protože i když to má být klasický sprej (jako například deodorant), tak spíše funguje jako takové kropítko. Kapky, které ta lahvička vyplivne jsou celkem veliké, nevytvoří tak na obličeji jen příjemný osvěžující film, ale obličej spíše zmáčí (aplikaci na oči a především řasenku bych se tedy vyhla). Nicméně pokud jste někde na koupáku či u moře nenalíčení, je to supr věc i na obličej :)

Používáte na léto také nějaké minerální vody? Pokud ano tak jaké? Já si brousím zkoubky na minerální vodu La Roche Posay, prý je výborná :) V horku moje kůže na obličeji totiž velmi pne, celkově mám pokožku podrážděnou, štípe a tak, proto si myslím, že to jedna z věcí, která se v kabelce neztratí :)

Snad se vám článek líbil :)

Anetthe xSCHIZOPHRENICx

1 komentář:

  1. Ahoj :) Když jsem si koupila od Vichy micerální čistící vodu, tak jsem dostala k ní dárek, a to osvěžující vodu na obličej. bohužel nevím přesně jak se jmenuje, ale dala jsem jí mamce, a ta je spokojená, prý krásně osvěžení, ale dá se prý srovnat s obyčejnou vodou. Tak nevím, musíš vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat