Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


pondělí 25. června 2012

BIODERMA HYDRABIO - recenze na cestovní balení


Ahojky :), tak jsem tu s recenzí na výrobky z cestovního balení řady Hydrabio od Biodermy.


Jak už jsem říkala v jednom videu, byl to prakticky zázrak, že jsem se k tomuto balení vůbec dostala. Když mi přišel letáček s nabídkou jedné Mělnické lékárny, bylo to zrovna pár dní před státnicemi a mně bylo jasné, že nemám šanci se tam ten daný týden dostat. Napsala jsem tedy e-mail, že bych o jedno balení měla zájem a týden na to, jsem si všimla e-mailu ve kterém stálo, ať se pro to klidně stavím. Když jsem po týdnu, který od nabídky uplynul, přišla do lékárny a ptala se na toto balení, bylo mi řečeno, že již první den bylo okamžitě vyprodáno (něco takového jsem samozřejmě čekala). Kdybyste viděli, jak mi spadl úsměv ze rtů, musela jsem vypadat jako smutné štěně :D Pak si mě ale naštěstí všimla druhá lékárnice, pamatovala si i mé jméno a běžela automaticky pro balíček do skladu. Poslední a jediné balení, které jsme jen pro vás schovali, říkala. Ani vám snad nemusím vysvětlovat, kolikrát jsem jim za to poděkovala, snad stokrát :D Má radost je nyní o to větší, že pokud tam budou mít někdy nějakou další výhodnou akci, mohu napsat e-mail a budu vědět, že mi zboží schovají :) No a teď k věci, že ano :D


Součástí tohoto cestovního balení jsou tři výrobky - micelární voda, hydratační krém a sérum, nejsou to úplně vzorková balení, vydržely mi na každodenní používání již přes 10 dní a vím, že ještě alespoň dalších 10 vydrží :D Předně musím uvést, že jsou to mé první vyzkoušené výrobky od Biodermy a že jsem si od nich na základě různých recenzí (především na Biodermácké micelární vody) hodně slibovala a mé očekávání bylo naprosto splněno.


HYDRABIO H2O - Čistící a odličovací hydratační micelární voda na citlivou a dehydratovanou pleť (20 ml)


Je to moje vůbec první micelární voda a hned takové nadšení :D Co je to vlastně ta micelární voda? Stručně řečeno (nejsem žádný odborník :) ) je to mycí voda charakteristická pro své speciální složení (obsahuje tzv. micely), která je vhodná především pro citlivou pleť, protože ji nijak nedráždí a lze ji použít různě, neboť je schopna zastoupit funkci odličovače, čistícího mléka i přípravků určených k tonizaci pleti a to vše bez toho, aby nějak pleť zatěžovala, dráždila, či ji dokonce vysušovala. Zkrátka takový malý zázrak :)

Co se týče této micelární vody Hydrabio H2O jsem s ní naprosto spokojená. Nepoužívám jí vyloženě na odličování, spíše na dočištění, ale co jsem četla recenze na odstatní micelárky od Biodermy, odličují prý všechny na jedničku a velmi jemně. Já si večer makeup smyji dvakrát hydratační tabletou (mýdlem) od Dove s obsahem 1/4 hydratačního krému a pak ještě použiji Dermacol Perfect Cleanser 3 v 1. Takto si obličej čistím již skoro rok a domnívala jsem se naivně, že má pleť po této proceduře zkrátka musí být čistá, omyl! Až když jsem poprvé vyzkoušela tuto micelárku, byla jsem na jednu stranu velmi potěšena a na druhou zděšena. Vatový tampónek byl totiž (a to jsem vody použila jen minimum, stačí jednou či dvakrát překlopit lahvičku na tampónek) naprosto až nechutně špinavý. Jasný důkaz toho, že mé dosavadní čištění pleti nebylo dostatečné, čistila jsem totiž jen povrch kůže, ale micelární voda má tu schopnost, že se dostane hlouběji do pokožky. Dalším důkazem toho, že tato micelární voda opravdu čistí je pro mne ten fakt, že od té doby co ji používám, se mi již během dvou menstruací neobjevil na obličeji ani jeden pupínek, takže už měsíc žádné zanícení! To je pro mě něco naprosto neuvěřitelného, protože jsem byla smířená s tím, že až do menopauzy, se mi zkrátka měsíc co měsíc před menstruací nějaký ten pupínek na obličeji objeví, ale nakonec tomu tak zřejmě vůbec být nemusí :D Krom toho pozoruji viditelný úbytek černých teček na čele a především bradě a trochu okolo nosu. Navíc po očištění se vaše póry stáhnou hezky zpátky na minimum a tím jsou ještě méně viditelné :) (možná jistá nevýhoda na noc, kdy by pleť potřebovala spíše dýchat). Parfemaci má velmi jemnou a řekla bych velmi čistou a svěží. Dalším obrovským plus samozřejmě je, že mne tato micelární voda nijak nedráždí, nemám žádná zarudlá místa, nic mne nepálí, dokonce nepálí ani v očích, takže si klidně mohu doodlíčit řasy a to bez obav. Jak již název této micelárky napovídá, měla by pokožku hydratovat a tak skutečně činí, pleť mám po ní jemnou, nevysušenou, nijak mi nepne, takže PECKA! :) Jakmile po státnicích seženu práci, po první výplatě si pro ní běžím :D I když  je to drahý výrobek, vyplatí se do něj podle mého investovat. Často se na výrobky Biodermy totiž pořádají i slevové akce :) Jediné co bych jí vytkla, že mi po ní pleť trošičku lepí, ale není to nic vážného, s ohledem na její kvality jí to mileráda prominu :)


HYDRABIO LÉGÉRE - Lehký hydratační krém na citlivou normální až smíšenou dehydratovanou pleť (15 ml)


Co je psáno, to je dáno, aneb lehký skutečně je, je to až neuvěřitelné jak dokáže hydratovat pleť a přitom být tak lehký (báječná věc pod makeup :) ) Pro citlivou a dehydratovanou pleť je jednoznačně určen správně. Opět mne nic neštípalo, žádná zarudnutí, jen jemná hydratovaná pleť, bez jakéhokoli pocitu zatížení krémem. Opět malé malinkaté mínus, stále se mi zdá, že také drobátko lepí. Parfemace je jemná, při aplikaci příjemná a pár minut po nanesení ji už snad ani nepocítíte. Tento krém bych si taky jistě pořídila, ale pokud máte nějaký svůj oblíbený, rovněž vysoce hydratační a přesto velmi lehký krém pro citlivou pleť, nemusíte do tohoto dražšího výrobku investovat. :) Do čeho už bych spíše investovala je jejich sérum

HYDRABIO SÉRUM - Intenzivní hydratační sérum pro citlivou dehydratovanou pleť. (15 ml)


Tuhle věcičku si pak rovněž ráda pořídím v plném balení protože skvěle hydratuje a jak jsem říkala již v jednou videu, zmizela mi po jeho uživání má vysušená místečka na obličeji. Nemusíte ho užívat na celý obličej, já ho pak užívala jen lokálním způsobem, tam kde je potřeba a myslím, že se vyplatí do něj investovat, protože například v zimě by mohl být nepostradatelným pomocníkem. V zimě je totiž kůže hodně namáhána a vysušována mrazy a toto sérum na gelové bázi je tak lehoučké, že jej můžete použít opět i pod makeup či bázi :)

Tak to by bylo k recenzi vše :) Vím, že je poněkud jednostranná, ale nevychvaluji tu výrobky Biodermy, protože mě za to zaplatili, či protože toto balení stálo jen 99,- Kč, ale proto, že tato kosmetika naprosto splnila má očekávání a že byť je sice jednou z dražších, jeví se mi jako vysoce kvalitní :) A navíc je bez parabenů. :)

Tak hezký den

Anetthe xSCHIZOPHRENICx




8 komentářů:

  1. Děkuji za typ na zimu ( micerálku také používám, ale od jiné značky a super ) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že micelární voda je skvělá věc. Teď si říkám, jak jsem mohla tak dlouho bez ní fungovat. :D Ta voda je ale prostě skvělá, dobře jemně odlíčí a skvěle vyčistí pleť, bez toho, aby pleť dráždila :)

      Vymazat
  2. Já chci taky lékárnici, která mi bude schovávat balíčky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej :) Taky jsem doposud žádnou takovou neměla :D Ale moc mne těší, že se najdou ještě v dnešní době tak ochotní a důvěřiví lidé :) (mohli si totiž klidně říct, že si z nich někdo střílí, nebo se na mě mohli prostě klidně vykašlat). A tím, že jsem si tam pro ten balíček přišla jsem jim naštěstí dokázala, že jsem to myslela vážně a až budu zase něco potřebovat, určitě jim napíšu :D :)

      Vymazat
  3. Ahojky, ten samej balíček jsem si taky pořídila. A jsem maximálně spokojená, přemýšlím, že ten krém si pořídím v klasický velký verzi. Jinak miluju tvoje videa!! Jen tak dál
    Caroline
    http://thenailobsession.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Asi si to koupím,skvělá recenze .

    Jsem uplně blbá ale můžu se zeptat, Jak poznám že něco(krém nebo ták) Hydratuje ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :),

      to je celkem složité na vysvětlení :D Ehm, to že krémy či jiná kosmetika hydratují poznáš jednoduše asi například tak, že se s nimi natřeš ráno, po mytí obličeje a stačí ti jemná slabá vrstva a tvá pleť nepne, neštípe, nemáš na ní suché šupiny, je hezky jemná, hebká a taková vydrží až do večera. Často to poznám na tom, že když roztírám na obličeji hydratační krém, tak se tak zvláštně rovnou na obličeji rozpustí a vsákne :D

      Vymazat
  5. Ahoj,libi se mi tvuj blog i videa. Vim,ze doporucujes Dermacol perfect cleanser. Ted maji v DM vyprodej za 29,90. :-) Tak jsem koupila rovnou dva. Doufam,ze bude dobry.:-) Nemely by ti ty kosmeticke firmy platit,kdyz takhle doporucujes jejich vyrobky:?:-) Taky jsem si na tve doporuceni koupila bazi pod make-up.:-) Tesim se na dalsi clanky a videa. Pa. Lucka

    OdpovědětVymazat