Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


středa 20. června 2012

Barva na řasy a obočí - Swiss O Par

Zdravím, :)

tak bych tu měla jednu čerstvou recenzi na barvu na řasy a obočí od značky Swiss O Par.

Nevím, jestli jsem to v některém videu zmiňovala, ale jsem od přírody blondýna, což se podepsalo žel bohu i na mé barvě obočí a řas. Když se odlíčím, tak je to jedním slovem hrůza. Světlounké neviditelné blond řasy a obočí. Co se týče obočí, zas až taková hrůza to není, protože se mohu tím pádem méně starat o jeho vytrhávání, ale u těch řas mi to hodně vadí. No a protože jsem se chtěla cítit přitažlivěji i nenamalovaná (nebo alespoň bez toho, abych děsila okolí), rozhodla jsem se vyzkoušet tuto barvu na řasy. Proč tuhle? Protože je dostupná v běžných drogériích. Jediné co mi na ní vadí je její cena, stojí něco okolo dvou set. Co mne na tom ale utěšuje je ten fakt, že není jen na jedno použití, ale vydrží snad i na pět až šest aplikací. Já konkrétně jsem si vybrala černou barvu, zprvu jsem měla strach, jestli to na mě nebude působit moc agresivně, ale obavy byly zbytečné.

S barvou se mi pracovalo velice příjemně. Při aplikaci mne nic nepálilo, nedráždilo. Jen snad jednou se stalo, když mi slzelo oko, že se mi vodička dostala až k vnějšímu koutku, tak to trochu štípalo, ale nebylo to nic co by vatová tyčinka nezvládla :).

V balení najdete vše co potřebujete. Začíná se tak, že si na odmaštěné, umyté a suché řasy nanesete průhlednou tekutinu za pomoci vatové tyčinky, tu necháte působit asi 1 - 2 minuty a následně nanesete rovnoměrně za pomoci hřebínku gel, který okamžitě začne působit a obarví vše, kam ho nanesete (pozor na kůži :D). Oči si pak můžete umýt ihned po aplikaci, protože máte hotovo. Příjemné, rychlé a u mě bez nějakých komplikací. Jestli vám ale mohu poradit, tak nanášejte gel hřebínkem například na horní řasy i zvrchu, protože jinak budete mít obarvený spíše jen spodek.


Jak jsem říkala, barva obarví vše, kam se dostane a v tom lze shledávat jistý závažný problém, protože i v návodu se píše, že se poté barva špatně odstraňuje. Co se týče řas tak pod spodní řasy nalepíte ochranou "pásku", která je součástí balení. Aby mi lépe držela, oblízla jsem ji jako známku na dopisy a přilepila. Pak držela jako přibitá. :D Na horní víčko jsem pak vatovou tyčinkou nanesla mastný krém (můžete použít samozřejmě i vazelínu), nevynechejte oblast těsně nad řasami. U obočí jsem pak postupovala tak, že jsem ho kolem dokola obkroužila stejným krémem :) Pokud by se vám barva přeci jen dostala i na kůži, má sestra jí prý pak celkem snadno odstranila micelární vodou od Ziaji.

Na řasy jsem barvu použila dvakrát po sobě (po první aplikaci jsem je neměla obarvené zvrchu a navíc jsem použila málo průhledné tekutiny, takže barevný účinek nebyl takový, lepší je mít řasy vodičkou opravdu nacucané) a na obočí jsem ovšem aplikovala barvu jen v malém množství, protože jsem měla strach, aby ze mě nebyl nakonec další Brežněv. Výsledek obarvení si můžete zkontrolovat na fotografiích :)

Pokud by někoho zajímalo, jak jsem z mých hrozivě vypadajících zarudlých očí vykouzlila takovéto zdravěji vypadající bělmo, tak vám sdělím, že to bylo za pomoci očních kapek Spersallerg. Ukázalo se totiž, že v nich mám již nějaký zánět a proto mi byly tyto kapky předepsány. Obdobný účinek ale prý mají právě i oční kapky Visine, které lze zakoupit bez lékařského předpisu.

Tak to bychom měli :) Omlouvám se za překlepy a případné hrubky, je čtvrt na jedenáct a já jsem ráda, že jsem ráda :D. Tak se jdu vyspat, abych byla na tu zítřejší proceduru čilá, dobrou noc ;]

Anetthe xSCHIZOPHRENICx


2 komentáře:

  1. Dekuji za tenhle článek :) Pořád stepuji v drogerii nad touto barvou na řasy a přemýšlím zda si jí mám koupit či ne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě ji vyzkoušej, pokud se s ní zachází opatrně, aniž by si člověk neobarvil veškerou kůži okolo, tak může být s výsledkem spokojen :)

    OdpovědětVymazat