Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


úterý 15. ledna 2013

Co v lednu Ladybox nasněžil?

LEDNOVÝ LADYBOX

 

 


Konečně mám zas jeden drahocenný den volna po "nočních" a v tom mne ráno probudí kurýr se zásilkou. Řikám Vám, že kdyby mi volal kvůli něčemu jinému, tak ho asi zaškrtim. :D Na druhou stranu se na něj alespoň dalo koukat :D No nic, teď k tomu hlavnímu - předběžný report co lednový LB obsahuje. :)

Krabička se mi zdála oproti předchozím dosti drobná a také lehká..brzy zjistíte proč :D. Dopis klasika, ale co mne překvapilo, byl další bag namísto krabičky. Přiznám se, že mě to trošku i mrzí :(..předchozí sáček jsem jakž takž upotřebila, ale co s dalším to netuším. Pokud se vám též dostane do ruky dopis od Lady, dočtete se o přílibu pro příští měsíc...že už žádný další bag nebude. No hurá :D



A proč že je lednový LB tak maličký? Nejspíš proto, že obsahuje plná balení dekorativní kosmetiky, která sama o sobě nejsou příliš rozměrná a vzorky ostatní kosmetiky příliš místa rovněž nezaberou. 



Začneme vzorky :) Součástí pytlíku byly dva vzorky kosmetiky Mary Cohr, o které jsem nikdy předtím neslyšela. Jedná se o francouzskou kosmetiku. Vyrábí krémy jemných textur s různými rostlinnými vonnými esencemi. 



MARY COHR CREME NUTRI ZEN (3ml) - plné balení 50 ml za 1499,- Kč

Páni to je ale darda za krémík co? :D Výživný a bohatý krém se postará prý o vaši pleť během zimních měsíců. Obsahuje esenciální mastné kyseliny, které regenerují, dále bambucké máslo, které vyživuje a extrakt z lososu a malinových zrníček, který zjemňuje pleť. Krém je skutečně hutný, zatím jsem zkoušela jedno a to ráno..na druhou stranu mastnou pleť po něm nemám, nebo spíše čekala jsem, že to bude horší :) Jestli bude skutečně vhodný i pod makeup se teprva uvidíí :)

MARY COHR NOUVELLE JEUNESSE "CONTOUR YEUX" (3ml) - plné balení 15ml 1535,- Kč

No...další kousek kosmetiky, který si mohu dovolit opravdu jen prostřednictvím LB. Ale krém mne opravdu zaujal. Má obnovovat mladistvý vzhled, chrání, hydratuje pleť kolem očí a ulevuje unaveným očním víčkům. Obsahuje regenerační komplex z 56 biologicky aktivních látek. Co mne nejvíce překvapilo bylo množství jemných třpyteček, který krém obsahuje. Díky nim bude vaše kůže v okolí očí projasněná.



SALOOS HYDROFILNÍ ODLIČOVACÍ OLEJ (5ml) - plné balení 50 ml za 75 Kč

Na tento olej jsem si dělala veliký zálusk, už když jsem se dozvěděla, že bude součástí prosincového boxu. Nakonec se na mě dostalo balzámu. Takže jsem ráda, že teď budu moci tuhle věcičku vyzkoušet :) Základem tohoto odličovacího oleje jsou bio slunečnicový olej a esenciální olej, které dokáží zbavit obličej makeupu i jiných nečistot. Zároveň však o pleť pečují a nevysušují ji. Olej jde snadno smít a nezanechá mastný pocit. Mám opět parfemaci levandule, kterou zbožňuji, takže za mě spokojenost :) Jen škoda, že je ho jen tak maloučko :(


 
YVES ROCHER LESK NA RTY VANILKA (10ml) - plné balení 79 Kč

A začínáme s plnými baleními :) Lesk na rty v malém baleni neobsahuje parabeny, je dermatologicky testován a jeho lehká textura dodá vašim rtům přirozený vzhled. Lesk opravdu nááádherně voníí :) Ani moc nelepí, což je skvělé, ale co mi vadí je, že vytváří v silnější vrstvě na rtech nažloutlý odstín...to nebyl moc dobrý nápad ale. Ale když se spokojím jen se slabší vrstvou, která akorát rty pokryje, tak se to dá. Používat ho určitě budu, kor když teď venku opět mrzne :)



COSM'ETIKA KOMPAKTNÍ BALZÁM NA RTY, 3g - plné balení 189 Kč

Jsem trošku z toho zaražena. Myslím, že by ladybox tým měl zvážit, jestli je vhodné dát do jednoho balíčku lesk i balzám na rty zároveň. Myslím, že jeden kosmetický přípravek určený na rty by bohatě stačil :) Balzám obsahuje ricinový olej, candelila vosk, perilový olej s protizánětlivými účinky a meruňkový olej. Prý neobsahuje včelí vosk či lanolin, takže je vhodný i pro vegany. No...doufám, že na tu pěknou řádku olejů nemám žádnou alergii snad :D Ale už jsem jej zkoušela a žádné opuchnutí se nekonalo. Na rtech mi ale moc příjemný není...voní tak podivně zatuchle. Víc vám povím po delší době užívání :)



L'AMBRE LAK NA NEHTY (8ml) - plné balení 89 Kč

Lak na nehty je to, co mi udělalo asi nejmenší radost. Obal je nádherný, balení se mi také zamlouvá, ale ta barva...pro mě to není :) Kdo by tedy rád měnil, určitě se ozvěte :)






LUMENE ŘASENKY PRO ZVĚTŠENÍ OBJEMU (7ml) - plné balení 359 Kč

A to jsem si plánovala, že si musím o dalším volnu skočit koupit nějakou novou řasenku. No takže už nemusím :D Z řasenky mám opravdu největší radost a řekla bych, že je perlou celého aktuálního sáčku. Mám odstín Brilliant black, takže paráda. Kartáček se mi velmi líbí, pracuje se s ním příjemně. Řasenka řasy moc hezky obalí, po nanesení vypadám trochu jako mrkací panenka :D Obsahuje navíc prý olej z akrtických borůvek, který řasy posiluje a vyživuje, takže na to jsem zvědavá :) Ale o tom a o výdrži si povíme něco až později :)




Tak to by bylo něco málo k LB. Nemůžu říct, že bych byla zklamaná, to bych lhala. Nakonec na to, jak jsem byla vyvedena z míry váhou a velikostí balíčku, nakonec z něj mám radost :) V únoru se už ale budu těšit na krabičku aby bylo jasno :P




Ještě něco málo k natáčení videí. Dnes uploaduji jedno tagové předtočené video. Report tohoto LB jsem nenatáčela, protože se mi to zdá poněkud zbytečné. Natočím o něm video až za pár dní, kdy všechny výrobky řádně odzkouším, takže vám pak budu moci podat nějakou konstruktivnější recenzi. Videa teď poslední dobou nenatáčím a stále se potýkám s komentáři typu "kdy natočíš další video" "proč netočíš videa" "pochop, že chceme víc, než jedno video za měsíc". Ženský...berte to prosím tak, že točení videí je můj koníček, za který mne nikdo neplatí. Není to moje práce a není mou povinností každý víkend natočit video. Těší mne, že se na má videa rádi díváte a jsem vám za to neskonale vděčná a moc si toho vážím, ale mám novou práci, směn je hodně a volna málo a když se mi poštěstí mít jednou za čas jeden den volna, zužitkuji jej jinak, nežli točením videí. Krom toho se beru zas s dalším "problémovým" obdobím, hodně starostí, málo radostí, takže ta chuť něco točit není často taková, jaká by měla být. Už jsem párkrát natočila video řekněme "z donucení", kdy tyto komentáře byly již k nevydržení a nakonec jsem čelila poznámkám typu "působíš znuděně" "vypadáš unaveně" atd. Ano je to tak...až budu mít náladu na to, natočit video a až budu mít čas a budu mít o čem točit, tak to video natočím. Snažte se mě prosím v tomto alespoň trochu pochopit. Nechápavé komentáře mne pak o to více mrzí.

Tak a ještě k té nové práci. Kdyby někdo chtěl, může mne navštívit v nové kavárně Sella Coffee - Na Příkopech v provance stylu, kde momentálně dělám baristku. Pro představu, jak to tam vypadá, vám tu nechávám nějaké fotografie :)

Teď k nám dorazily nové sirupy s příchutěmi - dýně, perník a vaječný koňak
Pákový stroj, na kterém připravujeme Illy kávu

Začínáme se učit Cafe Art - tohle je jedno z mých prvních "povedených" srdíček :D



Těšte se na video o zrecenzování lednového LB a mějte se zatím krásně, Anetthe :))


21 komentářů:

  1. jsi bezvadná,mám tě moc ráda a když nemáš náladu,do ničeho se hlavně nenuť.Ať se ti daří v nové práci!!:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) A no nutit se nechci. Samozřejmě až se mi kosmetika zase nahromadí, nebo se to v práci ustálí, točit zas budu pravidelně :)

      Vymazat
    2. Ahoj proč nepracuješ v oboru, který jsi vystudovala? Máš v plánu se tomu někdy v budoucnu věnovat?

      Vymazat
    3. To nejspíš proto, že jsem studovala filosofii? :D Co bys chtěla s filosofií za práci v oboru?? :)

      Vymazat
  2. me se taky toto vyddani moc libilo...

    A gratuluju k nove praci.. Srdicko je krasne.. kez by mi ho nekdo na kafe kreslil casteji .-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Nu brzy se budeme prý učit rozetku a tak..ale to je už celkem fakt náročné :D

      Vymazat
  3. Mám ráda tvoje články a videa a někdy mi zamrzí, že třeba delší dobu nic nepřibude, ale je mi jasné, že nemáš na práci jen blog a vím, žes psala, že máš novou práci a málo času.
    V kavárničce to vypadá moc pěkně.
    Baví tě to v nové práci? Nebo je toho moc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám pochopení pro to, že je to otravné, když nic delší dobu nepřidávám, ale nebude to tak napořád, to vím jistě :) A práce mne baví :) I když o pozici baristy jsem do nedávna nevěděla pořádně vůbec nic, tak jen to učení je celkem náročné. Do toho cafe art také není žádná sranda :D A jak se kavárna rozjíždí teprve, tak je to náročnější, ale věřím, že se to brzy ustálí :)

      Vymazat
    2. Tak ti přeji hodně štěstí a zdarů v cafe artu :)

      Vymazat
  4. Už si asi taky budu muset nějaký box objednat :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj tak přišlo mi to samé co Tobě a já jsem spokojená ... díky Tobě jsem ladybox objevila a super jsem spokojená:)K Tvé práci,docela mě mrzí ,že nebydlíš někde blízko do takovéto kavárny bych šla i když kávu nepiji ... jsi moc příjemná a zvláštní holčina ... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak doposud jsem nikde balzám od Cosm´etika neviděla. Já dostala tekutý korektor v děsném odstínu :o(, foto mám kdyžtak na blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten hydrofilní odličovač od Saloosu mi přijde nejzajímavější. Určitě si ho někdy zkusím koupit. Než jsem ho viděla v recenzích LD ani jsem nevěděla, že existuje :D

    OdpovědětVymazat
  8. Si úžasná takového člověka jako si ty jsem ještě nepotkala..... tá závislost na tobě a tvých videech je fakt obrovskáá.... už jje ze mně počítačová mánička Anett FOREVER ... ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj kde ta kavarna je..?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To najdeš lehce na netu:
      Sella Café - Cukrárna, Kavárna - Káva sebou, Kavárna
      Adresa:
      Na Příkopě 10, 110 00 Praha,Česká republika

      Nejbližší metro: Můstek Metro (225 m), Náměstí Republiky Metro (520 m), Hlavní nádraží Metro (609 m), Muzeum Metro (737 m), Staroměstská Metro (738 m)

      Nejbližší tramvajová zastávka: Tram vaclavske namesti (360 m), Tram Jindrisska (401 m), Tram Namesti Republiky (497 m), Tram Narodni trida (553

      papa Ev

      Vymazat
  10. ahoj, mám takovou divnou otázku. Chci se zeptat, kolik vlastně stojí. Uvažuji, že bych si ho koupila, díky.
    PS: máš fakt mazanej blog.

    OdpovědětVymazat
  11. Mohla bych se zeptat jako vysokou školu studuješ ? (vím nepatří to tady)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi strašně super hodně štěstí jen se drž.

    OdpovědětVymazat
  13. Kolik takový lady box stojí ? Kde se o něm dočtu víc? Jinak už se těším na další články videa....

    OdpovědětVymazat