Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


středa 26. prosince 2012

TIPY NA KOSMETIKU Z LB

Recenze kosmetiky z "mikulášské" nadílky 


Ahojky, jsem tu s dalším článkem, protože se nestíhám momentálně věnovat natočení videa. Věřím, že i v této podobě pro Vás budou recenze užitečné :)

Většina z Vás již asi slyšela či četla o prosincovém Lady "bagu", který sice navenek nevypadal bůhvíjak atraktivně, ale uvnitř něj se skrývala spousta zajímavé kosmetiky. No a protože se blíží čas výprodejů a slev, ráda bych Vám tu doporučila některé výrobky z něj. :)

Tělové máslo NEVO

Začneme od toho největšího. Stánky s kosmetikou Nevo jsem doposud nijak zvlášť nesledovala, ale asi začnu :D Je pravda, že jsem před pár lety měla od této firmy kosmetický set na ruce (obsahoval krém na ruce, olejíček na nehtovou kůžičku, leštičku a pilník ), a krém i olejíček z něj mi opravdu vyhovoval, takže je to pro mne spíše takové znovuobjevení :). Zpět ale k tělovému máslu. Je obohaceno o výživné přírodní složky, obsahuje bambucké máslo, směs vybraných přírodních olejů, obsahuje sůl z Mrtvého moře. Parfemace je velmi zvláštní, do mléka a medu to má tedy hodně daleko, ale i tak je celkem příjemná a je velice intenzivní. Proto doporučuji před koupí případně očmuchat :) Jedná se o opravdu hutné poctivé máslo a já se obávala, že bude moje pokožka po nanesení opravdu mastná, ale nic takového se nestalo. I přesto, jak je máslo hutné, se velmi dobře během chvilky vsákne do pokožky a zanechá ji skutečně hydratovanou. Síla hydratace vydrží klidně i dva dny, což oceňuji :) Navíc je po něm kůže tak příjemně hladká, řekla bych až pudrová. Někomu by mohla vadit cena - 250ml za 700 Kč není žádná láce, ale na druhou stranu si jednou za čas dopřát něco takového (obzvlášť teď v zimě), nemusí být od věci :)

Daily Microfoliant DERMALOGICA

Tak tohle je pro mne velmi neobvyklá věcička a jsem moc ráda, že jsem měla možnost jí díky LB vyzkoušet. Jedná se o čistící pudr pro hladší a zářivější pleť. Obsahuje rýžové výtažky, které aktivně sjednocují tón pleti a projasní ji. Nanáší se tak, že se smíchá s vodou, vytvoří se kašiška, kterou napěníte a tím omyjete obličej. Velmi příjemné, tedy alespoň pro mne. Dala jsem ho vyzkoušet i mé sestře a i ona jím byla mile překvapena. Doporučuji si před touto procedurou omýt obličej čisticími gely či mýdly, protože mi přišlo, že Daily Microfoliant není určený k tomu, aby vás odlíčil. Nehledě na to, že bude lepší, když budete mít před jeho nanesením póry horkou vodou uvolněné. Díky jeho textuře a složení způsobí, že vaše pleť bude skutečně hladší a také matnější. Obsahuje drobná hrubší zrníčka, která obrousí vaši starou kůži a zbytek prášku kůži vyhladí. Nevím, kdo z vás by byl ochotný za tento výrobek dát nějakých 1400 Kč (150ml). Ale již jsem očíhla ebay a mohu Vás odkázat tam, neboť je na něm možné sehnat cestovní balení o 15ti ml za celkem rozumnou cenu. Případně tak budete mít možnost vyzkoušet tento výrobek sami :)

Saloos Bio Karité balzám - Levandule


Balzámy od Saloosu jsou již, abych tak řekla, legendární. Jejich koupí dle mého nemůžete nic moc zkazit :) Balzámy jsou hutné, občas trošku bojujete s jejich nabíráním, ale nevadí :D Velmi dobře hydratují a na mou citlivou pleť jsou výborné. Navíc Levandule, která se ke mě dostala, má antibakteriální účinky a urychluje hojení. Takže doporučuji třeba na popáleniny, nebo pokud máte od rýmy odřený nos jako já. Osobně mi tyto balzámy vyhovují i na popraskané rty a nebo suchou poničenou nehtovou kůžičku. Za 149 Kč (50ml) mohu jednoznačně doporučit ke koupi :)

Maska a odličovač 2 v 1 - FLEUR DE SANTÉ

Dostalo se mi do ruky cestovní balení o 15ml. Perfektně se dalo upotřebit při mé cestě domů na Vánoce :D Tento výrobek se dá použít jakožto čistící krém na vlhkou pleť a nebo jakožto maska na pleť čistou a suchou. Obsahuje omlazující biopeptidy, které působí proti předčasnému vzniku vrásek a revitalizují pleť. Co se týče odlíčení tam to bohužel až tak valné není. Nevím jak z hloubkovým, ale makeup jako takový vám to z obličeje nijak zvlášť nedostane. Lepší bude používat jej jako masku. Na mou suchou pleť to ale není úplně to pravé ořechové, protože ji vysušuje. Doporučuji jako masku pro ty z vás, kdož máte mastnou či smíšenou pleť. Po užití masky je pokožka jemná, hebká a matná. No a co se týče revitalizujících účinků, nic zvláštního jsem nezpozorovala :) 40 ml za 299 Kč není špatné, ale já si to na mou suchou pleť v plném balení nepořídím.

Basic Sensitiv krém na ruce - LAVERA


Konečně nějaký výrobek od Lavery, ze kterého mám i radost, oproti jejich nepříliš efektivnímu korektoru, který jsem získala v listopadovém SB. Obsahuje bio mandlový olej a bio bambucké máslo. Díky koenzymu Q10 působí i proti předčasnému stárnutí. Tento krém bude určitě jedničkou pro lidi, libující si v bio kosmetice. Krém je čistě přírodní a vlastní certifikáty NaTrue, BIO a Vegan, takže žádné fujky fuj jedůvky. :D Jedním slovem? Je skvělý :) Líbí se mi. Je velmi lehký a do pokožky se okamžitě vsákne, takže žádné mastné ruce (což jsem ocenila například na brigádě, kde bylo potřeba brát do ruky různá lejstra a tak dále...žádné mastné fleky :D). A hydratace se mi zdá dobrá, mohla by být možná i o kousíček lepší, ale za cenu 119 Kč (79ml) si myslím, že je to super věc a doporučuji ke koupi :)

24 hodinový intenzivní hydratační krém Bio divoká růže a Bio makadmiový ořech - LAVERA


To je ale název co?? :D Nicméně lituji toho, že se mi nedostalo v LB více sáčků tohoto krému k ozkoušení, protože mne velmi zaujal. Jedná se o fluid z bio divoké růže, bohatý na vitaminy A,E a C a prý dokáže stimulovat přirozené regenerační procesy v pleťových buňkách. Zjemňuje namáhanou a suchou pleť. Další z BIO výrobků - přípravek vlastní certifikáty BDIH, NaTrue a Vegan. Pozor na ten popis "fluid", myslím, že to není úplně přesné. Kde kdo by si pak mylně mohl myslet, že se jedná o lehký krém, ale tak to není. Je tedy pravdou, že krém není nijak zvlášť hutný, ale je mastnější. I tak, používala jsem ho přes den pod makeup a problém jsem s ním neměla. Rozhodně jej doporučuji pro zimní období a spíše pro suchou pleť (na léto něco lehčího :) ). Hydratuje pokožku velmi dobře, jestli 24 hodin přesně nevím, protože se mezi tím vždy odličuji, ale za celý den jsem s hydratací problém neměla :) Navíc velmi zajímavě voní a ta vůně mi něco připomíná, ale nevím co :D (kdo měl možnost očuchat, dejte mi do komentářů vědět, co vám to připomíná). Pozor na to ale, parfemace je celkem výrazná a to by někomu mohlo vadit. Co se týče regeneračních procesů, ze 3ml vám toho o nich nic nepovím, ale možná by nebylo od věci, si zakoupit plné balení - 30ml za 325 Kč.

V prosincovém LB jsem získala i oční stín od INGLOTU a několik dní na to navštívila i kamenný obchod této kosmetické firmy. Na recenzi stínů a na report z návštěvy se můžete podívat zde:



Video s recenzí stínů od Inglotu

Report z návštěvy Inglotu


Na závěr mohu shrnout, že mne LB nakonec velmi mile překvapil. Děkuji mu za to, že jsem měla možnost vyzkoušet velmi zajímavou kosmetiku, která mne z velké části velmi mile potěšila a kterou toužím vyzkoušet znovu a kterou tudíž mohu doporučit i vám. Je vidět, že tým LADYBOXU se opravdu snaží vybírat do svých balíčků jen to nejlepší a já jsem za to moc ráda :) Takže nakonec mohu říct, že i zde platilo rčení - Nesuď "knihu" podle obalu! :)



Hezký sváteční večer

Anetthe :))

5 komentářů:

  1. Hodně me zaujal ten první krém :) Jinak tvoje videa na YT sleduju hrozně ráda, jen tak dál :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Zase jsem si početla.. :)
    K.

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článek....Inglot:)

    http://ilovekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. zaujimave produkty, to telove maslo sa mi páči.
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat