Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


středa 7. listopadu 2012

RECENZE - NIP+FAB

NIP+FAB


SAMPLE BOX




Tak tu jsem s dalším článkem (videí se musím teď vzdát, protože nemám nač natáčet, snad mi jedna moje dobrá víla půjčí zítra fotoaparát...). Tento článek se týká zběžné recenze kosmetiky NIP+FAB (jedná se teprve o první dojmy a pocity, protože zkouším zatím krátce). 



Někdo o této kosmetice již slyšel - například majitelky listopadového LB - a pro někoho to bude novinka. Já jsem se o této pečující kosmetice dozvěděla rovněž skrze listopadový box, v němž mi bylo zasláno cestovní balení (50ml) tělového másla s vůní "MANGO SMOOTHIE". S tímto tělovým máslíčkem jsem celkem spokojená, ačkoli s máslem jako takovým nemá pranic společného. Je to spíše jen o něco hutnější tělové mléko či tedy krém a podle toho vypadá i síla hydratace. (kdybyste chtěli vidět, jak vypadá pořádné máslo na tělo s pořádnou dávkou hydratace, kupte si klidně másla od Baley...ty vás dokonce vyjdou na pár kaček) Pro suchou kůži nic moc, spíš nic, než moc. Zkoušela jsem ho hodněkrát na ruce, hydratuje je jen chvilku a pak jsou zase vysušené.. Vůně je velmi příjemná, dobře se roztírá a pokožka je po něm vcelku jemná.
Když jsem se tedy poté na fan page kosmetiky NIP+FAB dozvěděla o možnosti objednat si Sample Box, neváhala jsem a řekla jsem si, že ráda jejich další výrobky vyzkouším. Již na začátek musím ale uvést, že znovu už bych to neudělala :D. Celkově vás Sample Box - tělo (nyní je tam možnost zakoupit si balíček vzorků s kosmetikou určenou i na obličej, ta však v době, kdy jsem objednávala, jestě nebyla k mání). Krabička se vzorky na tělo vás vyjde na nějakých 229,- Kč, já jsem využila víkendové 20% slevy, takže mě to vyšlo na nějakých cca 180,- Kč. A říkám UŽ NIKDY VÍC :D. (V balení najdete 15 ml Bust Fix, 5 ml Dry Leg Fix, 5 ml Dry Hand, 5ml od každého tělového másla - mango, třešeň, pistácie, kokos.


Měla jsem zůstat u mého původního cestovního balení mangového másla a u původního opojného pocitu z něj, protože po vyzkoušení dalších tělových másel a výrobků na tělo, jsem spíše drobet rozčarovaná, nic mne na tom nezaujalo tak, že bych za to musela utrácet tak nehorázný peníz!

Začneme popořádku...asi tím méně horším :D - TĚLOVÁ MÁSLA

Příjemná struktura, lehce se roztírá - to je proto, že se nejedná vůbec o máslo, ale jen o tužší tělové mléko, hydratace pro normální pleť dobrá. Já mám ale velké potíže s parfemací (které se budou ještě několikrát opakovat :D). Víte jsem zastáncem voňavé kosmetiky, pokud skutečně voní. Nevlezle, jemně, svěže, příjemně, nejlépe reálně, nikoli chemicky. Takovou parfemaci jsem shledala u "MANGO SMOOTHIE" a ještě u "CHERRY TARTE". Ale i tak...zde se jedná o klasickou třešňovou vůni, která mně osobně vyhovuje ze všech másel sice nejvíce, ale na druhou stranu vás neurazí, ani nenadchne, protože takové je všude plno. 


Co se týče vůně "COCONUT LATTE", je divná :D Kdyby zůstali jen u kokosu, udělali by lépe. Kokos jako takový to není a má takový podivný nakyslý konec, přesně to, čeho jsem se obávala. Špatně se to popisuje, ale kdybych si s tím měla namazat celý tělo a čmuchat to ve velkým....ne, to se nedá.


Absolutně nejhůř ale dopadla verze "PISTÁCIOVÁ ZMRZLINA", která okolo samotné pistácie snad jenom prošla :D Nevím, proč jsem si tak naivně myslela, že může kosmetika vonět skutečně jako pistáciová zmrzlina :D Ale určitě mne nenapadlo, že z toho může vzniknout až takový paskvil. Jedním slovem OTŘESNÉ. Zatuchlá chemicky doupravená "vůně" čehosi, co nazývají pistáciová zmrzlina. Kdyby ta zmrzlina voněla jako to máslo, tak si jí v životě nedám :D Při přičuchnutí vás rovněž praští do nosu zápach hořkých ořechů, ne. Tady nepomohl ani fakt, že máslo skutečně pokožku hydratuje, za cenu 250,- Kč za 200 ml rozhodně ne.





Ovšem...jedeme dáááál

Jakýmpak překvapením pro mne bylo, když jsem otevřela vzorek krému na ruce a zjistila, že páchne naprosto stejně jako tělové máslo "PISTÁCIOVÁ ZMRZLINA". Chtělo se mi brečet....proč to musí být zrovna tahle parfemace..proč né aspoň ta třešeň? Abyste mne dobře chápali, mně se z téhle vůně dělá prostě špatně od žaludku. Takže výsledek?? Krém na ruce jsem si namazala - hydratuje celkem pěkně, ruce jsem po něm měla velmi jemné, ale snesla jsem ho tam tak deset minut a šla ho smýt :D Nic za co bych byla ochotna vyhodit 220,- Kč (za 75 ml).







Mrkneme na další krém, tentokráte krém určeny na nohy. :) 100ml za 650,- Kč! Víte jak voní tohle? :D Znáte dračí mast?? Jo - tak tohle je něco podobného, více chemické a o trošku méně intenzivní. Nebo tak jako více štiplavé tee trea - chvála bohu, že je to na nohy :D. Je na mě celkem dost tekutý. Zkoušela jsem, kůže po něm velmi jemná, hydratovaná, ale zatím se mi zdálo, že to zvládne jakýkoli jiný krém na nohy z drogérie a to třeba i za 100,- Kč :)









Překvapením pro mne bylo, že skoro identicky voní i Bust Fix - krém na zpevnění poprsí. Co se týče zpevnění, o tom vám toho moc nepovím :D Vzhledem k velikosti vzorku o 15 ml si myslím, že se žádného zpevnění ani tak nedočkám. Ale za 590,- Kč za 100 ml by něco jistě dělat mohl. Krom toho, že jej již takto můžete využívat místo různých mastí na průdušky :D










A přichází "vrchol" boxu - No Needle Fix - liftingové sérum, které jsem dostala jaksi navíc :) Ovšem jedná se o 1 ml vzorek. Noo...když jsem odstřihla růžek balení a statečně jsem se včera večer odhodlala sérum vyzkoušet, šla jsem do mdlob! Sérum na obličej voní stejně jako krém na nohy :D :D To je konec tohleto :D Je pravda, že vůně není naštěstí tak intenzivní ( blíží se spíš intenzitě parfemace krému na prsa), ale za 650,- Kč (50ml) se mohl kurňa někdo alespoň trochu snažit o parfemaci jinou a nebo žádnou. Co se týče vyhlazujících účinků...to vám asi nepovím jaksi nikdy protože z 1ml vzorku se to těžko pozná :)






Takže si to shrneme....NIP+FAB je pro mě právě ten typ kosmetiky, který u mne absolutně propadl na základě absolutně nevhodně vybrané parfemace k výrobkům. I když se to někomu může zdát povrchní, je to tak. Nikdy bych nezaplatila za něco tak předraženého, co ve většině případů tak příšerně zapáchá, že si to musím jít smýt, protože to se prostě nedá vydržet. Nehledě na to, že pro spoustu těch výrobků, co jsem od nich vyzkoušela se dají najít daleko vhodnější alternativy:

Místo tělového másla NIP+FAB si raději kupte tělové máslo PureFiji - pravda, že je o dost dražší, ale hydratuje mnohem lépe, kůže je po něm jemnější, vydrží delší dobu. Je to přírodní kosmetika a parfemace na jedničku.

Místo liftingového séra NO NEEDLE FIX bych si raději pořídila znovu sérum AntiAge Nobilis Tilia. Jedná se opět o přírodní kosmetiku, která nádherně voní a je tak radost si jí nanášet na obličej :) Navíc pleť krásně hydratuje :)



Místo krému na ruce DRY HAND si raději pořiďte krém na ruce od Dove - Intensive Nourishment - Deep Care Complex. Jeden z mála drogérijních krému na ruce, který je skutečně hydratuje a zůstanou po delší dobu jemné a navíc - opět mi velmi sympaticky voní :)

Má tu někdo nějaké bližší zkušenosti s kosmetikou NIP+FAB?? Platí u vás stejné pravidlo jako u mě, že vám nevhodná parfemace výrobku může bránit v jeho užívání??


Mějte se hezky


Anetthe Schizophrenic


13 komentářů:

  1. V LB jsem měla tělové máslo coconut latte a jak píšeš, cítila jsem v něm něco navíc. Zato Pure Fiji karambola, to je nádherná vůně a dobrá hydratace.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych asi za 5ml vzorky nedala dvě stovky.. Mám doma to kokosové latté, ale spíše mi to připomíná vůni vanilkové svíčky, ale zase hydratuje výborně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych za takový šunt už nikdy dvě stovky nevyhodila :D Mám velmi vysušenou kůži a tohle máslo od nich hydratuje sice dobře, ale není to pořádné máslo. Například PureFiji či dokonce i máslo od Baley mi přijde, že hydratuje více :)

      Vymazat
  3. Taky mám coconut latte a jsem spokojená, cítím v něm čokoládu. Ale spíš bych brala mango :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mango rozhodně dle mého voní ze všech másel nejlépe. Je to jemnější vůně, jinak násilná. V coconut latte čokoládu tedy necítím :D Jen ten nakyslý kokos....už si to zkoušely i mé dvě kamarádky, řekly mi to samé. Že to nejsou moc příjemné vůně a takové peníze by za tu kosmetiku rozhodně nevyhodily. Tak jsem ráda, že nejsem jediná. Každopádně každému doporučuji raději si zaplatit balíček vzorků, než pak zaplatíte takové peníze za výrobek, který není ničím příliš jedinečný a ještě voní nelibě.

      Vymazat
  4. Můžu se na něco zeptat? Kdybych si chtěla koupit nějakej z BB krému, který by jsi mi doporučila, který je dobrý? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, osobně jsem žádný z BB krému ještě nezkoušela (krom příšerné napodobeniny BB krému od Garnier), ale určitě doporučuji spíš sehnat si pravý korejský BB krém např. Skin 77 (hlavně jestli máš světlou pokožku).

      Vymazat
  5. No asi bych byla stejně najivní, že něco může vonět jako pistáciová zmrzlina. :D

    OdpovědětVymazat
  6. holka já tě miluju.... seš snad jedinej člověk u kterého pravidelně sleduju videa :3 ... a máš hlavně bombastický fotky :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuju moc za milý komentář!! Miluj mne prosím i nadále :D Doufám, že tě nezklamu :)

      Vymazat
  7. tak to je pro me fakt zajimavy sok - uvazovala jsem o tom testovacim setu taky .-(

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem si chtěla tady tuhle sadu vzorků objednat, ale když jsem viděla cenu za poštovné tak jsem si to rozmyslela a když to tak čtu jsem za to i ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám normální verzi body butter pistachio sundae, ale nemůžu si pomoct, pistáciovou zmrzlinu tam cítím. Úplně ji zbožňuji.. Ale co, jiný člověk, jiné chutě...

    OdpovědětVymazat