Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


pátek 2. listopadu 2012

Milé překvapení plné kosmetiky

LISTOPADOVÝ LADYBOX

 

 


Anoo, i já se přidám k desítkám (možná i stovkám) bloggerek, které se Vás chystají unudit reportem nynějšího listopadového LB :D Jsem ale plná prvotních dojmů, které jsou velmi pozitivní, takže se s Vámi o ně prostě musím podělit :)




Co se týče nového černo-růžového balení - za mě palec nahoru! Je vidět, že LB tým na balení skutečně zapracoval a já osobně jsem spokojená. Černá krabička je elegantní, konečně jsem ráda, že ubylo těch přebytečných nápisů atd. a zůstalo jen jedno větší logo (na příštích boxech se ale může klidně dál zmenšovat :P). Navíc krabička je teď pěkně vybarvená i uvnitř, což rovněž oceňuji, stejně tak jako její vtipné zavírání na magnet! Manipulace s ní je skutečně příjemná a už teď přemýšlím, na co všechno krabičku do nového Pražského pokojíku využiji :D :).




Tak a teď k jádru pudla :)

Než jsem se chtěla dostat ke vší té voňavé kosmetice, rozbalila jsem tradiční LB dopis (pozor! pečeť se již nerozpadá, ale je z gumového materiálů a nad sladce žvýkačkovou růžovou barvičkou mé srdce srdce zaplesalo - asi jsem úchylná, vím :D) V dopise Lady celkem vtipným a řekněme ještě vydařeným způsobem stručně seznamuje vlastníka boxu o jeho obsahu. I když abych byla upřímná, čtení tohoto jejího dopisu mi evokovalo hodiny Českého jazyka na základní škole a moření se se slohem - konkrétněji s vyprávěním :D (né že bych tímto chtěla autorčin slohařský um nějak podceňovat :) ) V dopise se také dozvíte, že se do listopadového boxu bohužel již nevešel výrobek Daily Microfoliant od firmy Dermalogica o 15 ml, ale můžete se na něj těšit v LB nadcházejícím :)





Po přelouskání dopisu jsem se s chutí vrhla na očmuchávání vzorků a plných balení :D První mi padlo do oka ohromné tělové mléko Yves Rocher z limitované Vánoční kolekce. Jedná se o plné balení - 300ml. Na podzim a zimu opravdu parádní. Nádherně vodí po bergamotu, pomeranči a grepu a evokuje ve mě tu Vánoční "pohodu" :D Obsahuje olej z řepky olejky a další esenciální oleje. Už jsem jej zkoušela a neosypala jsem se po něm, takže za mě třikrát hurá :D V jiné verzi boxů bylo možné najít rovněž tělové mléko, ale jednalo se o květinovou vůni. :)












Dále jsem se vrhla na cestovní balení tělového másla od firmy Nip+Fap ( 50ml ), které si prý oblíbila i paní J. Aniston. Celkem zřejmě chápu proč :D Po použití tělového másla je vaše pokožka tak heboučká a hydratovaná a navíc nááádherně voní :) Já jsem v boxu našla máslo s parfemací "mangového jogurtu" ostatní mohli najít například vůni "coconut latte", tou bych sama také nepohrdla :) V balíčku je pak i "kosmetický diář" firmy NIP + FAB, kde si můžete přečíst něco o jejich dalších výrobcích. 











Zůstáváme u tělové kosmetiky, ovšem tohle jsem vůbec nečekala! :) Asi zřejmě proto, že v dopise o tomto výrobku nebyla ani zmíňka :D - někdo si zřejmě spletl peeling či scrub s panenským kokosovým olejem. Pěkná trefa vedle! :D Skutečně když jsem si pročítala dopis, hledala jsem a hledala kde že jako má to máslo či olej od firmy Reniu případně být a ono nic :D Ale nakonec jsem byla mnohem nadšenější, když jsem v boxíku nalezla kokosový cukrový scrubík s vuní ananasu o obsahu 59 ml! :) Už se těším až jej vyzkouším na svůj obličej. Vůně je naprosto fantastická! :) Jen je trochu mrzuté, že cukr je smíchán právě s tím kokosovým olejem, který při přepravě balíku sice zatuhl (chvála bohu za to, jinak bych olej měla všude po krabičce, jenom ne v kelímku :D), ale po minutách v teple povolil. Před použitím je tak třeba scrub řádně promíchat, protože cukr se drží dole a na vrchu jej překrývá louže oleje...noo, nic co by malá lžička nespravila že :D V jiné verzi boxů jsem zahlédla místo scrubíku vzorek právě toho kokosového tělového másla o velikosti 15 ml s vůní melounu. :)



Pamatujete na tělové máslíčko Pure Fiji z minulého boxíku s kouzelnou vůní karambola?? Pokud ano, tak jistě chápete, jak jsem byla nadšená ze vzorku vlasového šampónu s kokosovým mlékem s naprosto identickou vůní! :) Šampón má vlasy hydratovat, vyživovat a vracet jim pružnost. Musím říct, že jsem ráda, že místo masážního oleje, které bylo možné najít v jiných boxech, jsem já našla v krabici právě tento šampón. Šampónů a vůbec vlasové kosmetiky jako takové u mě není nikdy dost. Vlasy žehlím, barvím, natáčím, tupíruji a tak jsem ráda za každý tip na kosmetiku, která mé vlasy vyživí :)








Opouštíme vlny pečující kosmetiky a doplouváme ke kosmetice dekorativní. HIP HIP...HURÁÁ :D Jsem nadšená, že LB bere připomínky blogerek a odběratelek všeobecně vážně a je to právě vidět například na této dekorativce, o kterou jsme tolik žádaly :)

Řasenka Yves Rocher v plném balení 6,5 ml mi přišla v odstínu Noir, tedy v černé, což mne těší, protože nevím, co bych jinak dělala s těmi hnědými řasenkami, které jiným ženám přišly :) Všeobecně jaksi moc ale této řasence nedůvěřuji, nevěřím tomu, že by Yves Rocher zvládl perfektní řasenku, ale uvidíme, třeba mne nakonec překvapí :) Kartáček má naprosto jednoduchý a klasický...já osobně jsem si zvykla na kartáčky silikonové, vyhovují mi zkrátka víc :)













A teď se nebojím říci, že se dostáváme k perle tohoto boxu, jímž je tvářenka Fleur de Santé v plném balení! :) A nutno dodat že v moc pěkném plném balení :) Elegantní světle modrá lesklá krabička ukrývá 5,2 g tvářenky, jejíž odstíny byly již personalizovány - takže já získala odstín Soft Peach a jsem s ním spokojená :) Doposud jsem tvářenku v broskovém odstínu nevlastnila a o to víc jsem z ní nadšená :) Obsahuje jemňoučký zlatavo-bronzový shimmer, pigmentace je dobrá. :) Součástí balení je velké zrcátko i štěteček. O výdrži si povíme něco příště :)



No a teď poslední věc, která není kosmetickým výrobkem, ale já jí jistě upotřebím - kosmetická taštika Fleur de Santé - hnědý podklad, růžové puntíky. Pro někoho možná dětinské a infantilní, ale mně se to líbí (na puntíky jsem poslední dobou ujetá, takže asi proto :D). Líbí se mi, že je taštička celkově rozměrnější, můžete jí tak použít nejen na dekorativní kosmetiku, ale i všeobecně na hygienické potřeby. Uvnitř navíc najdete i malou kapsičku na drobnosti :) Celková její hodnota činila 199,- Kč. Sama o sobě bych si jí nepořídila, ale takhle...to si nechám líbit :)







Tak a jsme na dně boxíku, i když ještě ne zcela :) Součástí balení byl i bio kakaový energetický nápoj Iswari - Macaccino (nepražený kakaový prášek, kokosový cukr), který má tělu dodat energii a výdrž, obsahuje koktejl živin a antioxidantů. To si určitě dám ráno k snídani, abych se nabudila na cestu do Poděbrad :D 










Na dně krabičky jsem našla i katalog kosmetiky Fleur de Santé a pár slevových kupónů - 100 Kč na komsmetiku Fleur de Santé, slevový kupón na 40% slevu na výrobek Famouslash od firmy Lussil Cosmetics. Ale nejvíce mne potěšil slevový kupón na libovolný kosmetický výrobek Yves Rocher v hodnotě -35% a také šeková knížka Yves Rocher kde najdete další slevy na další zajímavé výrobky.




Takže jsme u konce :) Krabičku jsem vyprázdnila, asi ji ale nacpu další kosmetikou, protože tou se mi to tu po stěhování jen hemží a nevím kam s ní :D Jestli jsem s listopadovým LB spokojená? Ano! :) Myslím, že je vidět že tým LB se pohybuje směrem kupředu a že se v dalších boxech můžeme těšit na čím dál tím zajímavější kosmetiku. :)) A jestli bych vám LB doporučila ke koupi? Říkám ano, proč ne :) Sice Vám nikdo nikdy nezaručí že v dalším boxu najdete právě to, po čem nejvíce toužíte, ale udělat si výjimečně takové kosmetické překvapení rozhodně není na škodu...navíc, přeci budou Vánoceee :) A tak pokud máte v rodině či jinde ve svém okolí fanynku kosmetiky, můžete jí dopřát takový malý pěkný dáreček :)


Anetthe Schizophrenic :)))




9 komentářů:

  1. To balení je, al opravdu hezké! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,vybrala jsem tě do Tagu 11 zajímavostí.Otázky jsou na mém blogu. Budu ráda, když se zúčastníš.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    přemýšlím nad dárkem k Vánocům pro mamku, podívala jsem se na tvůj blog a hned mě chytla inspirace :D :)
    Chtěla jsem se zeptat - myslíš, že by pro ni byl lepší Senza Box nebo Lady Box?
    Děkuju moc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :), jej tak to vůbec nevím, co by bylo lepší :D Ono v každé krabičce bude něco jiného víš? :) Každopádně v prosincovém LadyBoxu má být tuším nějaký výrobek od firmy Saloos a také jistě kosmetický produkt http://prodej.dermalogica.cz/Daily-microfoliant-75-g.html . Ten by se možná tvé mamce hodil :)

      Vymazat
    2. Vím :) myslela jsem to tak, jako který je ti sympatičtější a přijde ti lepší. :)

      Vymazat
  4. Máš moc pěkný blog.A máš hezký článek.Taky jsem dopsala článek o Lady Boxu.Skusila jsi už nějáký přípravek z Lady Boxu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :) Vyzkoušela jsem snad již všechny :D Kromě kakaa. Tělové mléko je skvělé, šampón na vlasy jakbysmet - vlásky po něm voní a jsou hydratované, no prostě paráda. Jsem nadšená i z řasenky Yves Rocher a nebo peelingu od Reniu. Dnes jsem ho použila i na tělo a je to bááááááááájo :)

      Vymazat
  5. Výrobky fleur de sante mi většinou vyhovují. Chtěla bych ti doporučit zimní krém na ruce - pěkně hydratuje, nebo takový malý žlutý (ten obal) medový je též výborný. :)

    OdpovědětVymazat