Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


sobota 27. října 2012

AKCE - REPORT

VELKÝ VÝPRODEJ


ESSENCE, CATRICE, MANHATTAN



Mám tu pro Vás krátký článek plný spousty fotografií a týká se výprodeje výše zmiňovaných značek Essence, Catrice a Manhattan, který se konal 25. 10. v Praze. Byla jsem informována, že takovýto výprodej byl historicky prvním výprodejem těchto značek a v tak velkém rozsahu. Nemám ponětí, jestli se časem bude konat i v jiných krajích České republiky, ale vím už teď že se prý bude konat každého půl roku - kdy vyjde zas další řádka limitovaných edicí, nových kolekcí atd.

Kde jsem se o tomto výprodeji dozvěděla ?? Na fanpage kosmetiky Essence na webu facebook.com - FANPAGE

Doporučuji tedy sledovat jejich stránky i vám :) 

Bohužel o výprodeji jsem se dozvěděla na poslední chvíli a mrzí mne, že jsem vás o něm nestihla informovat včas :( Než jsem místo konání se svou spolubydlící našla, byl výprodej už dávno v plném proudu :D Najít ulici Pod Belárií se zprvu zdálo poměrně snadné, ale nakonec tomu tak nebylo :D A když jsme na to správné místo dorazily, zjistily jsme, že se na výprodej již dokonce stojí FRONTA! :D Do karet nám totiž nehrál moc ani ten fakt, že byly prázdniny. Takže stojíc ve frontě na schodech nás míjely dvojice dívek, které měly kosmetikou nadité igelitky až k prasknutí :D 

Když jsme si konečně vystály frontu na košíček a dostaly se dovnitř bylo to jako sen :D Všude plno kosmetiky za 29,- či například tužky na oči za 13,- a nepoužité testery dokonce za 5,- ! U každého stolu se mačkaly dívky a ženy a přehrabovaly se a přehrabovaly :D Kroužily pak často i křížem krážem a rozmýšlely se co ještě koupit či nekoupit - skončila jsem taky tak :D Značku Manhattan moc nemusím - není má oblíbená, ale nejvíc mne nadchla značka Catrice a především její limitované edice - Bohemia - z níž jsem utržila bronzer.




 A taky limitka Hidden World kde jsem si do zásoby zakoupila ještě jednu jejich fantastickou rozjasňující bázi.



 Chtěla jsem tam ještě jedny karamelové pěnové stíny, ale už byly vyprodané :( Co se týče limitek od Essence, mohly jste na výprodeji najít výrobky z kolekcí - Vampire's Love ( po jejich gelové tvářence už nebylo ani památky), dále kolekci Crystalliced (v ní jsem sehnala pro svou sestru lesk a lak na nehty v nenápadném odstínu a pro sebe kouzelné tekuté stíny v takovém "Latte" odstínu :D). Další kolekcí byla Meet_me@holografics.com, obsahovala výrobky decentních odstínů s nádhernými fialovo-modrými odlesky. 



A poslední kolekcí byla limitka Metallics - od nich jsem utržila celkem pěkný štětec na oční linky. :) Barevné spektrum jinak ostatních výrobků bylo celkem omezené. Zkrátka se vyprodávalo, co kde jinak v drogériích zbylo :) Co se týče kvality a prošlosti výrobku. Rozhodně doporučuji kontrolovat například lesky na rty, často už byly takové voskové a nevoněly moc příjemně.

Součástí výprodeje byla i tombola, při zaplacení jste dostali lísteček s číslem a v jiné místnosti vám pak byla podle čísla přidělena odměna :)

I když nemám peníze na rozhazování - práci totiž stále hledám (ani jako prodavačku mne nikde nechtějí zaměstnat, když nemám praxi) - tak jsem výprodeje utržila a nakoupila něco pro Vás, takže se brzy můžete těšit na další GIVEAWAY :)

A co jsem tam například ještě utržila? 








Takhle vypadaly ty nepoužité testery (já už jsem je ale v mnoha případech použila teda :D)






No a teď se můžete podívat na zbylé fotografie :)







TAKŽE CO VY NA TO? CHTĚLI BYSTE NA VÝPRODEJ ZA PŮL ROKU TAKY VYRAZIT? :)

Anetthe Schizophrenic :))

12 komentářů:

  1. škoda že to není v ústeckém kraji! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď ... já jsem z Kadaně a máme tu jen DMko,Tetu a Shlecker ... takže v podstatě nic:-D

      Vymazat
  2. Božee ja by som odtiaľ asi nikdy neodišla :DD

    OdpovědětVymazat
  3. krása, ještě že to nemám u nás, to bych odešla s plnýma taškama :))

    OdpovědětVymazat
  4. keby aj u nás čosi také bolo :)

    OdpovědětVymazat
  5. No kvůli tomu bych se snad i prala :D

    OdpovědětVymazat
  6. :D já sem na něčem podobném byla ale nebylo to v Praze, škoda že sem o tomhle nevěděla to bych tam zašla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ono to prý bude 23. a 24.11. Takže můžeme tam zajít :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé taky bych jela :) Jinak máš dobré úlovky ;)

    OdpovědětVymazat
  9. proč jen bydlím v takovém zapadákově? :D :D

    OdpovědětVymazat