Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


neděle 26. srpna 2012

Novinky Essence

  LIMITKY OD ESSENCE



Protože se mi zdá jako nadlidský výkon, učit se několik hodin denně v kuse, ozvláštňuji si dny plné učení brouzdáním po netu a radá bych Vás teď stručně seznámila s novinkami, které firma Essence připravila a na které se snad můžeme v budoucnu těšit. 

Vzhledem k tomu, že Trendy kolekce, které se dostanou na tuzemský trh nejsou na stránkách essence.eu aktualizovány, raději koukám na verzi určenou například pro trh Velké Británie.

No a co jsem tam objevila? Dvě nové trendy edice určené pro měsíc září! Tak tomu bude tedy ve Velké Británii, u nás se tyto kolekce objeví počítám zhruba tak o měsíc později. Momentálně u nás probíhá limitka s názvem MIAMI ROLLER GIRL, která se nese v duchu zářivých barev jako neonové oranžové, růžové a žluté - jsou to intenzivní zářivé odstíny, které se hodí k opálené pleti. Najdete tu tři odstíny očních stínů, balzámi na rty, tvářenku, laky na nehty a hair extentions.


 Tak ale teď již k připravovaným kolekcím, které nás teprve čekají. Začnu s kolekcí

CHERRY BLOSSOM GIRL


Tahle kolekce je inspirována jak již název napovídá květy třešně. Základními barvami jsou sytá červená, zářivá žlutá a chladná černá. Za pomoci této kolekce můžete docílit trendy kouzelného asijského looku.












 V kolekci najdete Quattro stíny, jejichž součástí jsou dva decentní odstíny broskové a údajně tělové barvy (já bych řekla, že je to spíše šedá, ale budiž :D) a dvě intensivní barvy - červenou a hnědou.









Dále tu tradičně najdete laky na nehty ve čtyřech odstínech. Teplé odstíny s velmi dobrým krytím - jen tlumočím, ozkoušené to nemám. :)






Součástí kolekce jsou i obsoustranné oční linky ve fixu. Jsou prý dlouhotrvající a můžete si vybrat ze dvou odstínů - černé a hnědé.




Zajímavé jsou speciální umělé řasy, které se mi celkem zalíbili. Byly by pěkné na nějaký ten photoshoot. :D Jsou to papírové false lashes a s nimi máte docílit právě toho asijského vzhledu. Na běžné nošení to tedy stoprocentně není. Ještě by mne zajímalo, jestli jsou řasy nějak podtočené, či nikoli. Tady to skoro vypadá, jako by byly ploché.






V kolekci nechybí ani další tvářenka. Tahle je v rozkošném přirozeném broskovo červeném odstínu.









Zajímavé jsou tyhle dvě tužky na rty ve dvou odstínech. Ten světlý se mi celkem líbí. Máte s nimi docílit intenzivního sametově matného looku.









Ovšem na co já si stoprocentně již teď dělám zálusk je tento rozjasňovač. Tento jemně třpytivý highlighter můžete nanést v okolí očí, kterým poté dodá přirozený jas, který je pro asijské krásky tak typický.



A další věcí, kterou si chci stoprocentně pořídit je tenhle roztomilý rozjasňující pudr na tělo s rozkošnou labutěnkou! :D Je lehce parfémovaný - květinová vůně a je možné jej použít i na obličej. Ten chci :D Jen vypadá celkem dosti tmavý :/ No uvidíme...







Druhou kolekcí, která je rovněž určena na září je 

WILD CRAFT


Kolekce je inspirována přírodou, kožešinami a hrubou stromovou kůrou (proto asi ten vzor na stínech a pod.). Přitáhnete s ní prý spoustu pozornosti, no... Jemné nude a růžové odstíny vytvářejí kontrast s temnou purpurovou a zelenou. No zkrátka spíše přirozenější odstíny :) Což se na podzim jistě hodí, ale vcelku nic nového.


 



Tady najdete vysoce pigmentované mono oční stíny v  odstínech jemně růžové a intenzivnější zelené a fialové. Pro všechny odstíny je typický metalický odlesk.








Dále kolekce obsahuje -jak jinak- sadu laků na nehty. Na jednom z blogů jsem našla i to, jak laky na nehtech skutečně vypadají, slečně odněkud s ciziny snad nebude vadit, že jsem její fotografie využila pro svůj článek. :) Purpurový a zelený odstín je jednoduchý, bez třpytu. Zatímco nude odstíny obsahují jemný shimmer.




To co slečna drží na fotografii se mi jeví jako velmi zajímavý oboustranný štětec, který je rovněž součástí kolekce a na který si také dělám zálusk :D Jedna strana je určena na pudr a druhá na oční stíny. Jako cestovní štětec by nemusel být k zahození :)




V limitce můžete najít také paletku na obočí. Obsahuje dva sypké stíny na zvýraznění obočí a jeden highlighter určení pod obočí.Aplikátor snad ani zmiňovat raději nebudu, ten je tam snad jen tak pro parádu :D









Součástí limitky je i rtěnka a to ve dvou odstínech. Fialový se mi zdá spíše tak na párty, ale ten v nude barvičce není špatný. I když to tak na obrázku moc nevypadá, oba odstíny mají perleťový nádech.








No a poslední co tu máme je rozjasňující pudr. Jak znám rozjasňující pudry od Essence, bude to zase spíše něco, co nebude možné použít na celý obličej, ale jen lokálně, protože do všeho cpou na mě až příliš velké množství třpytek. No uvidíme, třeba tentokrát překvapí :D








Takže to by bylo stručné seznámení s oběma kolekcemi a už teď se můžete případně připravit na nákupy :D Co z toho se zamlouvá Vám?


Pěkný večer přeji

Anetthe xSCHIZOPHRENICx

4 komentáře:

  1. Musím říct,že na ofiko stránkách Essence na FB všichni básnili o Cherry Blossom Girl a já jsem se nějak ani nestarala proč a teď když vidím ty stíny a tu tvářenku...mám zálusk ! :) Jinak určitě zaručeně skončí v košíku i nějáký ten lak z Wild Craft :) už je třeba plnit peněženky :D

    OdpovědětVymazat
  2. to je úžasné ♥ moc se už těšíím:)

    OdpovědětVymazat
  3. ty řasy vypadají vážně skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  4. joo,ty řasy vypadají fakt moc dobře :DD

    OdpovědětVymazat