Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


čtvrtek 9. srpna 2012

Kosmetika Elf

První utrácení za mé "těžce" vydělané peníze
aneb

Přišel mi balíček kosmetiky Elf


Takže se vám musím svěřit s prvními dojmy z kosmetiky Elf, která mi dnes přišla. Jsou to mé úplně první zkušenosti a musím říct, že jsem zatím velmi spokojená. Totiž na stránkách kosmetiky Elf právě probíhají celkem zajímavé slevy, takže pokud byste si rádi něčím udělaly radost za celkem malé peníze, šup tam :) Doporučuji ale objednávat spíše z řady Studio, nežli z té základní. Je sice dražší, ale za to o dost kvalitnější :) (soudě i na základně mnoha viděných recenzí na internetu).

Co jsem si tedy objednala a co pro vás budu testovat?? :)

Nejvíc jsem se určitě těšila na můj první Stipple Brush.
Je to ten ze studio řady, stál mne 95,- Kč. Přišel v pěkném pouzdře, které se mi bude stoprocentně hodit na cesty. Stejně tak oceňuji i malý "brushguard". Štětec je velmi jemný, skládá se ze dvou druhů štětin (bílé delší jsou jemnější, nežli ty kratší tmavé). Tento štětec rozhodně využiji k aplikaci tekutého makeupu Dermacol Imperial, a jsem zvědavá jestli mi pomůže docílit tzv. airbrush efektu. :)

Objednala jsem si i jednu paletku očních stínů v odstínu - warm. Obsahuje 32 teplých odstínů. Na paletce je rovněž i zrcátko a součástí balení byl i pěnový aplikátor, který jaksi nevyužiji, protože práci s takovými aplikátory nesnesu. Co jsem si stíny zatím tak na prst zkoušela, jsou všechny syté, dobře pigmentované, víc vám ale jistě povím později :) Stála jen 109,- Kč. Byla bývala bych si objednala jinou, ale tohle byla jediná ještě dostupná paleta na skladě s přirozenými odstíny hnědé apod.

Pro sebe jsem si pak objednala jen další "drobnosti" mezi které patří bronzer v úhledném balení se zrcátkem a malým štětečkem (ty štětiny na něm se mi zdají až příliš hrubé, ale co bych chtěla za 49,- Kč?) Barva je pěkná, zdá se mi ovšem, že obsahuje drobné bronzové třpytky, ale to snad přežiji. Co mne zaujalo je konzistence, která není vyloženě jen sypká - suchá, ale přijde mi drobet mastnější? V podobném balení můžete kromě bronzeru na stránkách elfu zakoupit za 49,- Kč i tvářenky.

Neodolala jsem ani třpytivým očním linkám v tužce za 33,- Kč. Linky jsou velmi dobře pigmentované. Pro někoho mohou obsahovat až přehnané množství stříbrných třpytek, ale mně to nevadí. Mám v plánu je užívat například do vnitřního koutku na projasnění oka apod. Já jsem si vybrala bílé, ale můžete si samozřejmě vybrat z mnoha jiných odstínů. Za plus pokládám i ořezávátko, jenž je zabudováno přímo ve víčku linek. (těžko teď ale lze odhadnout, jak dobře bude ořezávat :D)





Na zkoušku jsem si objednala rovněž i Lehký hydratační make-up SPF 15 v odstínu Rosy Beige za 33,- Kč, ale ten poputuje k mamce :)

A taky Minerální sadu proti akné v odstínu sheer, kterou ode mne dostala sestra k svátku, takže až ho vyzkouší, poreferuji vám o něm v některém z dalších článků :)



Nooo...neutrácela jsem jen na stránkách kosmetiky Elf, ale toužila jsem po sadě nějakých pěkných štětců, které by byly skladné a podařilo se mi získat pěkný kousek! :) Objednala jsem si z internetu sadu bambusových štětců na oči ECOTOOLS.

Sada mne stála nějakých cca 270,- Kč + 100 Kč poštovné, což je tedy neuvěřitelně příznivá cena. Sada mi přišla v pěkném průhledném obalu, který je uzavíratelný na "zip" a který mohu tedy bez problémů znovu použít. Navíc součástí balení bylo pouzdro na štětce se zrcátkem.

Celá sada těchto štětců má u mě velké plus nejen díky tomuto rozkošnému balení, které je zkrátka "jako" stvořené pro cestování, ale především v tom, že je šetrná k životnímu prostředí. Násadka je vyrobena z bambusu, jež je trvale udržitelnou rostlinou. Štětiny jsou ze 100% z taklonu a jsou neuvěřitelně heboučké, mohla bych se s nimi mazlit celičký den. :D 
Hliníkové objímky násadek jsou z recyklovaného materiálu a kosmetická taštička na štětce je vyrobena z přírodní bavlny a konopí. Umělohmotný obal můžete díky již zmiňovanému zipu použít znovu a znovu. Hlavní a podstatnou součástí sady jsou samozřejmě štětce. Těch obsahuje sada pět - široký plochý blend brush, plochý zkosený crease brush, kulatý highlight brush, droboučký úzký plochý shade brush a ten nejmenší kulatý smudge brush. Jsem ráda, že jsem si tuto sadu štětců pořídila a investice rozhodně nelituji. Nicméně jsem ale štětce ještě pořádně nevyzkoušela a co hlavní, ještě jsem je nečistila. A jak jistě dobře víme, až po čištění budu moci s jistotou sdělit, kolik toho tyto štětce vydrží. Uuuf, doufám, že mi ihned po prvním mytí nevypelichají. :D

Tak jo, to by bylo k tomuto článku vše. Vaše dotazy pište buď sem do komentářů, případně na e-mailovou adresu dontgowiththeflow@seznam.cz . No a já jdu balit, protože jedu zítra do Kladna k babičce....no jo...jako za mlada :D Zase mě bude nacpávat až k prasknutí..už se na to moooc těším :D 

Mějte se hezky, ahoj :)))

7 komentářů:

  1. Ahoj :)
    Dívala jsem se na stránky kosmetiky elf a našla jsem tam šablonky na obočí...tak jsem je hned ukázala mamce a ta mi začala tvrdit že je to na obarvování obočí...já si teda myslím, že je to na vytrhávání (ale nejsem si jistá :D)
    Nevíš náhodou, k čemu to je? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :)

      Tyto šablonky na obočí se používají při dokreslování a zvýrazňování obočí. Přiložíš na obočí a objedeš tužkou či stínem a nemůže se ti stát, že bys pak měla každé obočí jiné :)

      Vymazat
  2. Tá paletka tieňov vyzerá krásne :) Pozriem sa určite aj ja na ich stránku.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj zvu vás všechny na můj první Giveaway :)
    http://kosmetikaprozeny.blogspot.cz/2012/08/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. ahooj...Stipple brush mám tež a největší spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj chtěla jsem se zeptat kolik stojí ta sada na oční stíny.Díky moc

    OdpovědětVymazat