Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


pátek 24. srpna 2012

GIVEAWAY

1. GIVEAWAY

Já vím,....konečněěě, že ano :D :)



Vím že mi to trvalo, ale konečně mohu dodržet slib a mám z toho radost :) Né že bych neměla plánovanou výhru již více jak měsíc doma. Vezla jsem si jí většinu z ní dokonce již ze Šumavy domů :D Ale chtěla jsem k tomuto prvnímu GiveAway natočit i video a to je časově drobet přeci jen náročnější. :)

Nežli jsem odcestovala na mou milovanou Šumavu, slíbila jsem Vám v jednom z videí GiveAway, ve které budete moci získat nějakou tu kosmetiku k vyzkoušení, protože si opravdu moc cením Vašich ohlasů a toho, i toho že trávíte svůj drahocenný čas nad mými videi, popřípadě i články. Právě proto se s Vámi chci podělit o níže uvedené drobné dárečky. No nebudu to již dále protahovat, jdeme na to. :)

Co můžete získat??

Výherce 1. GiveAway může získat tři potažmo čtyři věci. Určitě jsem sem zařadila pro mě TOP výrobek za rok 2011 a tím jest VOLUMIZING LASH POWDER od Essence.


Jedná se o pudr na řasy, který obsahuje umělá polymerová vlákna pro efekt umělých řas. Já jsem s tímto výrobkem naprosto nadšená. Díky němu jsou mé řasy hustší a delší. Pokud se tedy líčíte velmi málo, nebo máte rádi jemné přirozené řasy, tak to asi nebude nic moc pro Vás, ale budu ráda, když výherce bude moci tento výrobek vyzkoušet. Ještě větší radost mi samozřejmě udělá i ten fakt, pokud bude také s tímto výrobkem spokojen. Předem ale varuji ty, jenž se do GiveAway zapojí a jsou zároveň majiteli kontaktních čoček. Obávám se, že v tomto případě není pudr nic moc pro Vás, protože polymerové částečky by mohly Vaše kontaktní čočky poškrábat a znehodnotit. Návod na to jak aplikovat pudr na řasy, můžete najít v jednom z mých videí - My everyday makeup Part 2

Dalším kouskem, který může výherce získat, je lesk na rty ULTRA SHINE GLOSS od Miss Sporty.
Je to odstín 007 Watch Out !. Barvička je v teplém hnědo-bronzovém odstínu s jemnými zlatavými a bronzovými třpytkami. Barva bude jistě aktuální i teď na podzim :). Tento lesk na rty je rovněž nepoužitý, stejně jako ostatní dárky, ale zkušenosti s tímto leskem již mám. Rty krásně hydratuje, nelepí a navíc nádherně voní po ovoci.





Další kosmetickou záležitostí, kterou bude výherce obdarován je vzorek MINERÁLNÍHO MAKEUPU značky EVERYDAY MINERALS. Minerální makeupy jsou poslední dobou velmi v kurzu. Já osobně jsem sadu devíti vzorků objednala ze stránek omlazeni.cz a protože jich mám pro sebe až až, o jeden vzorek se s Vámi podělím, abyste mohli sami okusit kouzlo minerálního makeupu :) Tento vzorek je v odstínu Fairly Light Neutral. Barvička se tu zdá spíše do žluta, ale není tomu tak. Je drobet tmavší, takže se spíše teď po létě hodí ideálně na opálenější pleť, nebo (jak ostatně zmiňuji i ve videu) je určitě možné jej využít jako světlejší bronzer :)


Čtvrtou, speciální cenou pro výherce bude spíše dobrovolná cena. Nabízím úpravu jedné fotografie v programu Gimp, do toho ovšem nikoho nenutím. :) Více o tom jak "zvládám" úpravu fotografií v tomto programu, se můžete dočíst v jednom z článků zde na blogu. http://dontgowiththeflow.blogspot.cz/search/label/Gimp%20-%20%C3%BAprava%20fotografi%C3%AD

Tak a jaké jsou podmínky GiveAway?

Podmínkou je, abyste byli odběrateli videí na mém youtube kanálu a abyste byli mezi pravidelnými čtenáři na mém blogu. Abych udělala toto první GiveAway zajímavějším rozhodla jsem se, že po tom, co tuto první podmínku splníte, mi na e-mailovou adresu dontgowiththeflow@seznam.cz zašlete e-mail s Vaším jménem a adresou a do přílohy připojíte fotografii, na níž budete nalíčení zhruba tak nějak obdobně jako já. Chci abyste se pokusili napodobit můj běžný makeup, který je vidět na většině z mých posledních videí. Především tam asi půjde o práci s okolím očí, linkami a podobně. Já pak vyberu nejzdařilejší pokusy, které se mému everyday makeupu nejvíce přiblížily a z těch má sestra vylosuje výherkyni, všechny nejzdárnější makeupy poté uveřejním zde na blogu při vyhlášení GiveAway :). Ještě musím upozornit na to, že tato GiveAway se vztahuje jen na soutěžící z Čech. Nic proti, ale víte jaké to pak je s poštovným, že ano. :/

Vaše fotografie můžete na e-mail zasílat ode dneška tedy od

24. 8. 2012 do 7. 9. 2012

Na líčení máte tedy celkově 14 dní, což soudím, je snad dostatečně dlouhá doba :).

Tak to by bylo snad asi vše, doufám, že jsem na nic nezapomněla. Momentálně trpím děsnými výpadky paměti (to jak se snažím nacpat si do hlavy veškeré české dějiny :/ ). Také doufám, že jsem tímto prvním GiveAway alespoň někomu udělala radost a že se do toho zapojíte, není se čeho bát :) 

Tak a já zase letím

mějte se moc hezky

Anetthe xSCHIZOPHRENICx :)))



Problém se zasíláním e-mailů



Chtěla bych touto cestou upozornit všechny, co se chtějí zapojit do mého GiveAway, aby si zkontrolovali, zda-li se skutečně odeslal jejich e-mail s fotografií. Měla jsem menší technické problémy s e-mailovou schránkou, ale nyní by již mělo být vše v pořádku. Pokud se Váš e-mail tedy neodeslal, odešlete jej prosím znovu.

Díky moc a omlouvám se za komplikace

9 komentářů:

  1. Tak to se do toho hned v pondělí pustím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné že si udělala GIVEAWAY. Zítra hned posílám fotečku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už se strašně těším jak se budu podle tebe líčit!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý nápad! Je to dost originální. Také se zapojím a pokusím se tě "zkopírovat". :D

    OdpovědětVymazat
  5. Také bych to možná mohla zkusit alespoň nebude nuda :DD

    OdpovědětVymazat
  6. To bude těžké :D ale ten pudřík bych si přála :) takže jdu do toho :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj anetka, pred casom som pisala, ze ma caka posledna statnica, takze je spravena a som Mgr, zelam aj tebe, nech ti to vyjde, aby si uz mala coskoro za tym a mohla sa tesit z titulu:o)

    OdpovědětVymazat