Ženský koutek plný recenzí kosmetiky, tipů na účesy, rad týkajích se photomanipulací a spousty jiných věcí. :) Doufám, že se Vám tu bude líbit. Přeji hezký den! :)

Psát Vaše dotazy mi můžete na e-mail dontgowiththeflow@seznam.cz , pokud to bude v mých silách, ráda odpovím :)


pátek 31. srpna 2012

BEAUTY BOX I U NÁS V ČR

LADYBOX

Obdoba populárních zahraničních beauty boxů u nás v ČR!!!



Považuji za povinnost - a zároveň je mi ctí- informovat Vás o tom, že na Český trh konečně nějaká dobrá duše přivede beauty box. :))

Pro ty, co nevědí oč se jedná. - Stručně a jasně - beauty boxy jsou krabičky, které je možné si v zahraničí předplatit na každý měsíc a v každé takové krabičce pak najdete vzorky různých kosmetických výrobků (dekorativní kosmetika, vlasová kosmetika, pleťová kosmetika,...), součástí bývá i jedna plná verze vybraného výrobku. Takových beauty boxů existuje nepřeberné množství. Mezi nejznámnější patří jistě například GlossyBox. Žádný z těchto zahraničních beauty boxů si však doposud nebylo možné objednat pro náš - Český - trh. Součástí LadyBoxů bude čyři - pět prémiových vzorků od světových i českých značek, za 259 Kč měsíčně včetně poštovného. Součástí bude vždy jedno plné balení nějakého produktu.

Ovšem nyní se konečně dočkáme beauty boxu, který je speciálně pro náš trh určen. :) Doufám, že se LadyBox dostane i na mne, jelikož je těchto krabiček jen omezené množství, no a já na něj určitě poté udělám recenzi! :))

Pokud byste si rády objednali svůj vlastní LadyBox, registrujte svou e-mailovou adresu na stránkách www.ladybox.cz/.

Více informací o LadyBoxech můžete získat zde:

Facebook: https://www.facebook.com/ladyboxCR?ref=stream
Twitter: https://twitter.com/ladyboxCR

4 komentáře:

  1. Děkuju za info, určitě se podívám a možná si i obědnám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krabičky jsou jen limitované, takže pokud si chceš něco objednat, doporučuji neváhat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem se registrovala a poslali mi email, že mi pak dají vědět až si budu moct objednat. Snad to vyjde :) těším se

    OdpovědětVymazat
  4. Viděla jsem rozbalování jednoho GlossyBoxu na youtube a jakmile byl prvním samplíkem lak od Deborah Lipmann musela jsem se zaregistrovat :) Nechápu jak jsem o tomhle nemohla mít ani tušení, je to jako malé Vánoce uprostřed každoměsíčního shonu :D

    OdpovědětVymazat